Sommerstævne i Tønder uge 30

TØNDER SOMMERSTÆVNE I UGE 30

Sommerstævne i Tønder for hele familien fylder igen uge 30 i den kommende sommerferie 2023.

Vi starter søndag d. 23. juli og rejser hjem lørdag formiddag d. 29. og afslutter med koncerter i Tønder by fredag d. 28. juli.

Traditionen tro bliver der mulighed for at tage hele familien med: Børn-unge-forældre og bedsteforældre-generation. Så tag hele familien med. Vi håber I alle gør en særlig indsats for at vi kan få både en stor børnegruppe og en stor ungdomsgruppe: Fremtidens korsangere 😊

Vi har igen samlet et inspirerende hold instruktører med et dejligt program til de enkelte grupper, og vi mødes naturligvis alle på tværs af grupper og generationer, når vi synger sammen morgen og aften.

Vi er glade for at præsentere instruktørholdet:

Søren Birch: Klassisk voksengruppe - Gruppe A

Line Groth: Rytmisk voksengruppe – Gruppe B

Helene Blum og Kirsten Busk: Børnegruppe - Gruppe C

Philip Eick: Syng/ungdomsgruppe - Gruppe D

Klik på de forskellige grupper for at læse meget mere om dem!

PRAKTISK KORT:
For jer der ikke før har været med på sommerstævne i Tønder: Der er forskellige kombinationer af tilmeldingstilvalg vedr. bespisning og overnatning. Klik ind på tilmelding og orienter jer om muligheder og priser.
Kor72 tilbyder overnatning på vandrerhjem, skolehjem. Desværre er kollegiet ombygget til andet formål og derfor råder vi over færre pladser i byen. Vandrerhjemmet har værelser i forskellige størrelser og vi opfordrer til og håber på, at I er mange, der kan vælge at overnatte med flere end to på værelset.

Der er også rige muligheder for privat at finde overnatning på camping, airbnb/Bed and breakfast samt motel og hotel, og vi opfordrer til at mange søger overnatning ad den vej også, så vi kan få plads til alle.

Se også, hvordan dagsprogrammet ser ud her.

 

Praktiske oplysninger

TID
Søndag d. 23. juli kl. 12:30-14 (indkvartering og ankomst) til
Lørdag d. 29. juli kl. 9
med afslutning fredag den 28. juli

STED
Tønder Gymnasium 
Astronom Hansensgade 9
6270 Tønder

STÆVNEAFGIFT
Oplysninger følger.

TILMELDING
Oplysninger følger.

Kor72s stævneaktiviteter er støttet af:
Kunstfonden LOGO small JPG