I Kor72-budgettet afsættes årligt en beløbsramme for tilskud til medlemskor til nedenstående aktiviteter. 

Denne ansøgningspulje blev i årene 2014-2023 støttet af NORDEA-fonden.

Der er 2 ansøgningsmuligheder:

Mulighed 1: Søg tilskud til stemmepædagog eller instruktør

Enkeltkor kan søge om tilskud til honorar ved enkeltstående aktivitet (f.eks. weekend- eller endagsaktivitet) med fremmed, professionel stemmepædagog eller instruktør. Der ydes ikke tilskud til aflønning af egen fast dirigent/pianist.

Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Projektbeskrivelse med indhold og navn på stemmepædagog/instruktør og budget for projektet.

Efter afholdt projekt indsendes i elektronisk form en word-fil med referat af dagens indhold og kommentarer vedrørende inspiration og stemmeplejeredskaber samt kommentar til, hvad man tror, det har givet koret til korarbejdet og korklang. Vi modtager også meget gerne et billede fra dagen.

Læs afsnit nederst på siden omkring ansøgningsfrister og ansøgningskriterier (f.eks. må aktiviteten IKKE være afholdt inden ansøgningsfristen).

Mulighed 2: Søg tilskud til et samarbejdsprojekt

Der kan søges om tilskud i form af underskudsgaranti til honorering af professionelle medvirkende (musikere, solister m.v.), når mindst 2 medlemskor i fællesskab afholder en aktivitet med afsluttende koncert (underskudsgarantien er et fast beløb). Der ydes ikke tilskud til aflønning af egen fast dirigent/pianist.

Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Projektbeskrivelse med indhold og navn på deltagende kor og budget for projektet.

Efter afholdt projekt indsendes i elektronisk form regnskab for projektet, og underskudsgarantien kommer til udbetaling, hvis der har været underskud. 
Indsend også en word-fil med referat af dagens indhold, samt kommentar til, hvordan man tror, det har beriget korarbejdet. Vi modtager også meget gerne et billede fra dagen. 

Læs afsnit nederst på siden omkring ansøgningsfrister og ansøgningskriterier (f.eks. må aktiviteten IKKE være afholdt inden ansøgningsfristen).

Ansøgningsfrister til ovenstående muligheder

1. februar, 1. juni og 1. oktober. (Svar på ansøgningen gives senest 14 dage efter ansøgningsfristen)

Der kan højst søges om støtte til samme type aktivitet 1 gang pr. år.

Der kan ikke søges tilskud til aktiviteter, der er afholdt inden ansøgningsfristen, og aktiviteter skal som hovedregel være afholdt inden næste ansøgningsfrist.

Gå til ansøgningsskema om tilskud til instruktør/stemmepædagog her.

Gå til ansøgningsskema om underskudsgaranti til et samarbejdsprojekt her.

Har I spørgsmål til ansøgningsreglerne er I velkomne til at skrive til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

I øvrigt

Korledere i Kor72 medlemskor har mulighed for at deltage uden stævneafgift til organisationens almindelige weekend- og endags-stævner. Kontaktpersoner i Kor72 medlemskor og unge medlemmer under uddannelse (under 30 år) kan deltage til halv stævneafgift til alle almindelige weekend- og endagsstævner. Der kan være undtagelser til enkelte stævner (dvs. Askovstævner, Sommerstævne og enkelte større projekter).

Der gives kontingentreduktion til unge under uddannelse på det årlige medlemskab (se under kontingent).

Medlemmer af Kor72 kan endvidere søge en pulje med Gramex-midler, administreret af KorSangernes FællesRåd. Puljen lå tidligere hos DKF, Dansk Korforbund (de professionelle kors forbund, der nu er sammenlagt med Dansk Musiker Forbund), og blev administreret af DAM (Dansk Amatørmusik).
Denne pulje med kollektive rettighedsmidler kan søges af alle udøvende kunstnere, kor og ensembler. Der kan bl.a. søges om tilskud til koncerter, musikudgivelser, studieture, turnéer, faglig dygtiggørelse, mm. Læs om ansøgningsfrister samt vejledning til ansøgning på Korsangernes FællesRåds hjemmeside her. Der er på siden kontaktoplysninger, hvis I har spørgsmål til jeres muligheder for at søge midler.

For yderligere oplysninger om ansøgning kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

jubisite1

IndmeldelseIndmeldelse icon

Meld dig eller dit kor ind i Kor72 og læs mere om kontingent m.v.  

MedlemsfordeleMedlemsinfo icon

Læs om de mange fordele ved at være medlem af Kor72, fx fælles Kodaaftale

Tilskudsmulighederstoettemuligheder icon

Se en liste over de muligheder for støtte, som medlemmer af Kor72 har adgang til 

NyhedsbrevNewsletter icon

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af sidste nyt fra Kor72  

Facebookfacebook icon

Giv vores Facebookside et like og hold dig opdateret på aktiviteterne i Kor72  

KorkaravanenKorkaravanen icon

Læs om de to Kor72-projekter, som er støttet af Nordea Fonden  

Korleder-annonceKorleder icon

Søger dit kor ny korleder? Eller er du korleder der søger kor?

NodekassenNodekassen icon

Find noder, hjælp, links og gode råd her