Søger dit kor ny dirigent, har Kor72 samarbejde med Danske Korledere, som på deres hjemmeside viser jobopslag. Herunder kan du få et overblik over Kor72-kor, som pt. søger dirigent.

Du kan også gå til Danske Korlederes side, hvor alle opslag ligger samlet: Danske Korlederes jobannoncer

Foreningen Danske Korledere arbejder for at dygtiggøre og inspirere korledere i Danmark med seminarer, kurser og ny viden.
Kor72 opfordrer alle kor til at forære deres korledere et medlemskab til korlederforeningen, så de kan være med i et spændende, kollegialt fællesskab.

Korleder til Rigshospitalets kor

Vi søger en engageret og dygtig klaverspillende korleder med godt humør, lidt tålmodighed og som kan klare et kor med en vis musikalsk spændvidde.

Vi er et kor, der gerne vil løftes og lære, og vi håber, du vil både inspirere og udfordre os. Koret er et klassisk kor, der blev oprettet i 1996, og som gennem årene er vokset i størrelse og formåen.

Koret består af 25-30 entusiastiske sangere (sopran, alt, tenor og bas) med en stor aldersspredning, der øver hver mandag klokken 19:15 til 21:30 i kirken på Rigshospitalet.

Repertoiret er alsidigt, primært klassisk, og spænder fra kirkemusik over danske og udenlandske sange og salmer til nyere musik.

Korprøverne aflønnes af Københavns Kommune til aftenskoletakst. En øveaften aflønnes med 3 lektioner (a 45 min.). Derudover honorerer vi tid anvendt til fremstilling  af øvefiler, ekstra arbejde ved koncerter og stemmeprøver efter aftale.

Vi afholder to koncerter om året - en sommerkoncert og en julekoncert. Vi opfører hvert år mindst ét større værk undertiden med solist(er) udefra.

Eksempler på værker sunget inden for de seneste ti år:

Heise: Sange, Fauré: Requiem, Højbye: Glasbjergene, Gade: Elverskud, Vivaldi: Gloria, Gounod: Ceciliemesse, Mendelssohn: Drei geistliche Lieder.

Vi har, og primært i kirker, opført flere værker i samarbejde med bl.a. Kastrup Kammerkor, Reformert Kirkes kor og Ringstedkoret. Ved større opførelser har vi indimellem hentet forstærkning fra bl.a. Niels Borksands koncertkor.

Ansættelse og lønaftale efter folkeoplysningsloven – koret er medlem af Kor72.

Motiveret ansøgning sendes til korets formand Jørgen Schou, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., der kan kontaktes, hvis der ønskes yderligere oplysninger:

Mail adresse: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tiltrædelse: 15. april 2023.

Ansøgningsfrist: 20. februar 2023

Med eventuel prøve med kor mandage herefter.

Korleder M/K til et kvindeligt kor søges snarest.

Hvem er vi og hvordan arbejder vi:

CHN”Copenhagen Hot Notes” hedder vi.

Koret har eksisteret i 21 år og har i øjeblikket 14 medlemmer.

Vi synger a cappella og har tidligere sunget barbershop, men de senere år ikke alene det.

Vores repertoire spænder fra amerikanske evergreens over Beatles til danske sange tilpasset et 4-stemmigt kor, som os. Vi er åbne for at udvide vores nuværende repertoire og omfanget af medlemmer.

Vi har effektive og samtidigt meget hyggelige øve aftener, vi vil gerne synge et par koncerter om året, men er klar over, at vi lige skal lære hinanden at kende. Vi optræder altid uden noder. Du kan se os på www.copenhagenhotnotes.dk eller på vores facebookgruppe.  

Ønsker til dig:

Dedikeret, godt humør og med autoritet. Du skal have lyst, evne og vilje til at fortsætte korets virke og føre os fremad i vores bestræbelser på at blive endnu bedre.

Hvor og hvornår øver vi:

I musiklokalet på Utterslev Skole i København hver torsdag kl. 19.35 -22 i perioden september – maj.

Løn:

Efter aftale

Er dette noget for dig, så send os din ansøgning til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. snarest og senest den 15. februar 2023.

Har du spørgsmål, kan du ringe til kormedlem Marianne Brøndum på 25 85 16 70.

SlangerupkoretLogoEr du Slangerupkorets nye dirigent?

Slangerupkorets afholdte dirigent siden 2005 har flytteplaner og forlader os til sommer, så vi har brug for en ny dirigent fra september 2023.

Vi er et blandet amatørkor med p.t. 30 sangere, der brænder for klassisk kormusik. Vi øver i Slangerup (mellem Roskilde og Hillerød) onsdag aften fra 1. september til ca. 1. maj, typisk med koncerter før jul og ved sæsonens afslutning. Koret veksler mellem større korværker til opførelse med solist(er) og orkester, såsom John Rutters ’Magnificat’ og Faurés ’Requiem’, og tema-koncerter, såsom Jens Rosendals Vadehavssange og julekoncert om roser. I foråret 2023 opfører vi ’The Armed Man – A Mass for Peace’ af Karl Jenkins i samarbejde med Ensemble Felix.

Koret har egen repetitør, god økonomi og en stabil bestyrelse, der klarer ’det praktiske’, men ikke har det store faglige musiknetværk. Vi er vant til at blive udfordret ’til kanten’ af en optimistisk dirigent!

Vi ønsker en inspirerende, ny dirigent, der

  • elsker klassisk musik og gerne er uddannet i kordirektion
  • har erfaring med amatørkor (som dirigent eller sanger)
  • har lyst, energi, mod og rummelighed til at arbejde med en broget flok under bevarelse af en naturlig respekt og en god stemning
  • kan udvikle koret og understøtte bestyrelsens indsats for at tiltrække nye

Koret er en selvstændig aftenskole, organiseret under Dansk Oplysnings Forbund (DOF) og medlem af Kor72. Aflønning sker efter gældende takst for aftenskolelærere. Kormedlemmer optages ved stemmeprøve efter gensidig prøvetid.

Du kan se mere om koret på slangerupkoret.dk og er meget velkommen til at kontakte formanden for korets bestyrelse eller den nuværende dirigent, se kontaktinfo på hjemmesiden.

Ansøgning sendes senest 1. marts til bestyrelsens formand på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Prøvedirektion aftales efter indledende møde.

Vi ser frem til at høre fra dig!Slangerupkoret

FarumkoretlogoFarumkoret: Ny korleder søges med tiltrædelse hurtigst muligt!

Vi har brug for dig!

Vi søger en engageret og dygtig klaverspillende korleder, der har humor og kan sige pyt, når noget går skævt.

Da vi er et kor, der kan lide at blive udfordret, håber vi at du vil tage os med på en rejse af nye oplevelser. Farumkoret er et klassisk/rytmisk kor med 50 år på bagen!

Koret består af 30+ meget entusiastiske sangere (Sopran, Alt, Tenor og Bas – gennemsnitsalder 60+), der øver hver tirsdag kl. 19:30 – 22:00 i Pejsestuen i Stavnsholtkirken i Farum.

Repertoiret er alsidigt og spænder fra kirkemusik over danske og udenlandske sange til nyere musik.

Korprøverne aflønnes af Furesø Kommune til aftenskoletakst. En øveaften er 2,5 time, aflønnes med 4 timer. Vi afholder en øvelørdag i hver sæson (ca. 5 timer), hvor korlederen aflønnes på samme måde.

Vi har minimum 2 koncerter om året – hovedkoncerten er julekoncerten i december. Vi opfører hvert år mindst ét større værk med musikere og solister.

Eksempler på værker sunget indenfor de sidste 10 år:

Faurés Requiem, Carl Nielsen: Fynsk Forår, Benjamin Britten: A ceremony of Carols, Antonio Vivaldi: Gloria, Felix Mendelssohn: Elias, John Høybye: Spring Morning, Edward Elgar: Bavarian Highlands, Händels Messias

- sammen med Køge Kor, Anders Örwall: Gaudete, Frans Schubert: Deutsche Messe

Ansættelse og lønaftale efter Folkeoplysningsloven (Aftenskolen) - Farumkoret er medlem af Kor72

Motiveret ansøgning sendes til Dorte Christiansen, der kan kontaktes, hvis der ønskes yderligere oplysninger: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt!

Ansøgningsfrist: 15. januar 2023

Viborg Kammerkor er et veletableret kor med 29 erfarne og ambitiøse sangere, som møder stabilt med godt humør og stor sangglæde. Vi lægger vægt på, at det både skal være udfordrende og sjovt at synge, så vores kommende dirigent skal derfor kunne udvikle os musikalsk og samtidig have en god fornemmelse for korets velbefindende.
Vi vil helst have en korleder, der spiller klaver.

Vores repertoire er hovedsageligt indenfor klassisk kirkelig og verdslig musik fra renæssance til helt moderne, men vi tager også gerne udfordringer op med andre genrer. Vi synger alt fra danske sange til store korværker, og vi synger både a capella og med instrumental ledsagelse.

Vi samarbejder med byens kor og orkestre og igennem flere år har vi været en del af Midtjysk korsamarbejde, hvor vi har haft koncerter sammen med Herning Koncertkor og Gesta Danorum i Holstebro.
Koret har 5-6 koncerter om året. Imellem de større opgaver arbejder vi med korets klang, frasering og udtale.

Viborg Kammerkor hører til på Viborg Kulturskole. Det betyder, at vores dirigent aflønnes efter deres tarif for koraftener, forberedelse, koncerter og møder.
Koret øver mandag aften kl. 19.00 – 21.20

Vi har en bestyrelse på 6 medlemmer, som står for kommunikationen indadtil og udadtil, økonomien, ansøgninger, koncertprogrammer og -plakater og andet praktisk arbejde. Valg af repertoire har hovedsageligt været dirigentens ansvar.

Er du interesseret i at vide mere om os, kan du gå ind på vores Facebookside eller vores hjemmeside https://viborgkammerkor.wordpress.dk

Du er også meget velkommen til at ringe eller skrive til korets formand Lise Elmgaard, mobil: 29613216, mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

jubisite1

IndmeldelseIndmeldelse icon

Meld dig eller dit kor ind i Kor72 og læs mere om kontingent m.v.  

MedlemsfordeleMedlemsinfo icon

Læs om de mange fordele ved at være medlem af Kor72, fx fælles Kodaaftale

Tilskudsmulighederstoettemuligheder icon

Se en liste over de muligheder for støtte, som medlemmer af Kor72 har adgang til 

NyhedsbrevNewsletter icon

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af sidste nyt fra Kor72  

Facebookfacebook icon

Giv vores Facebookside et like og hold dig opdateret på aktiviteterne i Kor72  

KorkaravanenKorkaravanen icon

Læs om de to Kor72-projekter, som er støttet af Nordea Fonden  

Korleder-annonceKorleder icon

Søger dit kor ny korleder? Eller er du korleder der søger kor?

NodekassenNodekassen icon

Find noder, hjælp, links og gode råd her