Søger dit kor ny dirigent, har Kor72 samarbejde med Danske Korledere, som på deres hjemmeside viser jobopslag. Herunder kan du få et overblik over Kor72-kor, som pt. søger dirigent.

Du kan også gå til Danske Korlederes side, hvor alle opslag ligger samlet: Danske Korlederes jobannoncer

Foreningen Danske Korledere arbejder for at dygtiggøre og inspirere korledere i Danmark med seminarer, kurser og ny viden.
Kor72 opfordrer alle kor til at forære deres korledere et medlemskab til korlederforeningen, så de kan være med i et spændende, kollegialt fællesskab.

Ambitiøst amatørkor søger korleder med tiltrædelse august 2021.

Aurora-koret er et blandet kor, der primært synger et klassisk repertoire. Koret har en historie, der går tilbage til midten af 1980’erne og består i dag af 35-40 medlemmer med en god fordeling på stemmegrupper.

Selv om det sociale samvær betyder meget for korets medlemmer, er vi et ambitiøst kor. Vores kommende korleder skal således kunne udfordre og udvikle koret musikalsk og klangmæssigt, men samtidigt have en god fornemmelse for korets velbefindende.

Vi søger en korleder, der ud over at dirigere også kan understøtte de enkelte stemmegrupper på klaveret i forbindelse med korprøverne. Til hver sæson udvikler et af korets medlemmer øve-/lydfiler, således at korets medlemmer har mulighed for at øve på stemmerne mellem korprøverne.

Koret har en aktiv bestyrelse på 5 medlemmer, der ønsker at indgå i et tæt samarbejde med korlederen, hvor korlederen har det kunstneriske ansvar og kan sætte kunstnerisk mål for koret på kort og langt sigt. Korets bestyrelsen tager sig af det administrative og organisatoriske.

Korets bestyrelse ønsker, at der sammen med korlederen lægges en plan for repetoiret, der ikke blot omfatter den kommende sæson, men gerne mindst to sæsoner frem i tiden. Hvert andet eller hvert tredje år (helst i efterårssæsonen) vil vi gerne indøve et større samlet værk evt. i samarbejde
med et andet kor.

Koret har korprøve hver mandag aften kl. 19:00 – 21:30 på Åby bibliotek (8230 Åbyhøj).

Som vores nye korleder vil du blive ansat og aflønnet gennem MOF.

En sæson udgør omkring 50 lektioner (2 sæsoner per år) lidt afhængig af start- og sluttidspunkt, og vil typisk være sammensat som følger:
14 korprøver á 3 lektioner
1 korlørdag á 7 lektioner (kan også være en søndag)
Forberedelse til koncert – 2 lektioner per koncert
Honorar til koncerter honoreres ikke gennem MOF, men via korkassen. Her har koret typisk honoreret korlederen med kr. 1.500,-

Der kan efter aftale aflønnes yderligere timer, såfremt der opstår behov herfor og korets økonomiske rammer tillader det.

Er du interesseret i at blive vores nye dirigent, vil vi meget gerne høre fra dig med henblik på en uddybende samtale og evt. prøvelektion med koret. Du kan kontakte os på
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring til vores bestyrelsesformand Anders Bandholm, tlf. 6133 3564

Bryggens Kor er et rytmisk kor på 35-40 medlemmer, der har eksisteret på Islands Brygge i 5 år, og vi er ofte blevet omtalt som “Københavns gladeste kor”, et tilnavn vi sætter stor pris på. Vi øver hver tirsdag aften kl. 19.30-21.30 i Tangobar på Njalsgade og afvikler årligt to sæsoner af 16 øvegange hver, samt 2-3 koncerter.
Vi er et blandet kor fordelt over 6 stemmer og vores repertoire tager udgangspunkt i pop/rock/ballader/jazz. Repertoiret er meget varieret, hvilket vi gerne vil holde fast i, dog er vi ikke store tilhængere af gospel eller andre religiøse sange. Vi bruger noder og lydfiler, hvilket du skal være indstillet på at lave, og vi søger en dirigent, der kan dirigere og akkompagnere til. Ved afvikling af koncerter, kan der hyres ekstra hjælp til akkompagnement.  

Vi har en bestyrelse på 5 medlemmer, som sammen med dirigenten lægger linjerne for korets repertoire, forventningsafstemning, koncerter m.m. Vi lægger stor vægt på, at det skal være sjovt og hyggeligt at synge, men vi er også ambitiøse. Vores kommende dirigent skal derfor kunne udfordre og udvikle os musikalsk, men samtidig have en god fornemmelse for korets velbefindende.

Bryggens Kor er medlem af MUA, og som vores dirigent ansættes du derigennem og aflønnes efter gældende aftenskole takst. I tillæg til lønnen fra MUA udbetales der efter hver sæson et honorar pr. afviklet øvegang og koncert. Der gives ikke løn under ferie og sygdom. Aflønningen dækker både afvikling og forberedelse af øvegange og koncerter. Der kan efter aftale aflønnes yderligere timer, såfremt det er relevant i forbindelse med eksempelvis produktion af ekstra øvefiler.

Er du interesseret i at bliver vores nye dirigent, vil vi se frem til at høre fra dig med henblik på en uddybende samtale og eventuelle prøvegang med koret. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Great Joy
Vi søger ny korleder, da vores korleder har søgt nye udfordringer så vi står uden korleder pr. 1. januar 2021 Gerne med tiltrædelse snarest.
Great Joy er et lokalt blandet kor, der øver mandage 19:30 – 21:30 i Risskov Sognegård.
Vi tager udgangspunkt i gospel/lovsang, men synger også enkelte 3-stemmige (SAT) popsange og ballader. Vi forventer at du selv kan akkompagnere til.
Vi arbejder meget med øvefiler, hvilket du må være indstillet på at lave.
Løn efter aftenskolesats.
Vi har 2 koncerter om året og vi afholder en workshop inden hver koncert.
Det samlede timeantal ligger mellem 80-90.
Vi er medlem af Kor 72.
Skulle dette have din interesse, kan du kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Du kan se mere om os på facebook.com/GreatJoyRisskov
Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi har brug for dig der kan tage styring på korets musikalske og sangmæssige udvikling.
Du skal være indstillet på arbejde med produktion af øvefiler og backtracks, så vi har mulighed for, spontant, at tage ud og dele vores sangglæde.
Vi er midt i en udviklingsrejse, og mangler nu dig til at udpege korets destinationer i fællesskab med os. Der er afgang hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rigtige.

Hvem er L&R?
Loud & Reloaded er en gruppe sangglade voksne der for 1,5 år siden stiftede egen korforening i Holbæk og har i dag 22 aktive medlemmer. Koret er udpræget rytmisk, med kræsen sans for gode arrangementer, lækre klange og mere end bare 4 stemmer.

Vi øver tirsdage fra kl. 19:00 til 21:30 i Musikhus Elværket, Gasværksvej 9 i Holbæk.

  • Vi er et rockende kor med engagerede voksne deltagere
  • Vi har humor, uformel omgangsform og god plads til at dyrke det sociale
  • Vi vil gerne medvirke til at samle Holbæk omkring glæden ved at synge sammen
  • Vi vil at vores ambitioner skinner igennem
  • Og så nyder vi friheden i vores hidtidige form, hvorfor vi i fremtiden ønsker at bevare egenøvning en gang om måneden, da dette bibringer koret rigtig meget godt

Nogle kan noder, andre har et godt gehør. De fleste har flere års erfaring med korsang og alle har glæden ved at synge sammen og få arrangementerne til at leve. Lige nu er vi som skrevet 22 medlemmer fordelt på 16 kvinder og 6 mænd.

Hvad synger vi:
Vi synger gerne sange i genrerne Rock, Pop, Blues, Soul, Motown og lignende. Eksempler på nuværende numre/arrangementer; One, Kærligheden Kalder, Ray Charles Medley, Summer of 69, Livin' on a Prayer, For Dig, Pride, Sittin' on the dock m.fl.
Der skal, med andre ord, et ualmindeligt godt arrangement til, før vi gerne vil synge “Oh Happy Day!”

Praktisk:
Vi vil rigtigt gerne ud af øvelokalet, og gør det gerne spontant med en stor Bluetooth højtaler, trådløse mikrofoner og indspillede backingtracks. Teknikken har vi styr på, også i forhold til at lave egne optagelser, fildeling og produktion af promo-videoer.
Derudover vil vi selvfølgelig også afvikle koncerter i den mere klassiske forstand. Både selv og i samarbejde med andre kor, til festivaler og andet.
Vi er en selvejende forening, der modtager tilskud fra Folkeoplysningsloven.
“Vi ved godt, vi ikke er som så mange andre kor!”
Derfor er honorar til korleder også efter forhandling, hvor vi lægger vægt på arbejdsformen. Udgangspunktet er selvfølgelig nuværende gældende tarif for korledere.

Vil du vide mere, så kontakt;
Rune Pedersen - 2324 0334 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Heidi Fournaise - 2621 2488 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi afholder løbende samtaler!

Se mere!
Korets officielle facebook-side:
https://www.facebook.com/Koret-Loud-Reloaded-100407284843733
Eksempel på flyer til hvervning: https://drive.google.com/file/d/1GtUD53C8aeN_QfIeUndxTsWpARH-p2Dl/view?usp=sharing
Corona-indspilning af 'One': https://www.youtube.com/watch?v=b8q9haYx-D8

(Stillingen er  genopslået december 2020)

IndmeldelseIndmeldelse icon

Meld dig eller dit kor ind i Kor72 og læs mere om kontingent m.v.  

MedlemsfordeleMedlemsinfo icon

Læs om de mange fordele ved at være medlem af Kor72, fx fælles Kodaaftale

Tilskudsmulighederstoettemuligheder icon

Se en liste over de muligheder for støtte, som medlemmer af Kor72 har adgang til 

NyhedsbrevNewsletter icon

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af sidste nyt fra Kor72  

Facebookfacebook icon

Giv vores Facebookside et like og hold dig opdateret på aktiviteterne i Kor72  

KorkaravanenKorkaravanen icon

Læs om de to Kor72-projekter, som er støttet af Nordea Fonden  

Korleder-annonceKorleder icon

Søger dit kor ny korleder? Eller er du korleder der søger kor?

NodekassenNodekassen icon

Find noder, hjælp, links og gode råd her