Søger dit kor ny dirigent, har Kor72 samarbejde med Danske Korledere, som på deres hjemmeside viser jobopslag. Herunder kan du få et overblik over Kor72-kor, som pt. søger dirigent.

Du kan også gå til Danske Korlederes side, hvor alle opslag ligger samlet: Danske Korlederes jobannoncer

Foreningen Danske Korledere arbejder for at dygtiggøre og inspirere korledere i Danmark med seminarer, kurser og ny viden.
Kor72 opfordrer alle kor til at forære deres korledere et medlemskab til korlederforeningen, så de kan være med i et spændende, kollegialt fællesskab.

råcreme Page1 Image1

Lidt om os:

Koret har eksisteret i 32 år. Det består af 60 sangglade kvinder og mænd. Vores centrale værdier er sangglæde, humor og udfordringer.

Udover de musikalske ambitioner har koret et godt socialt sammenhold. Vi synger – og vil fortsat gerne synge - et bredt rytmisk repertoire – pop, rock og danske sange m.m. Vi arbejder hårdt på - og er det sidste års tid stort set lykkedes med - at synge uden noder/tekster ved vores koncerter, ligeledes er vi åbne for alternative måder at arbejde med stemmegrupperne på.

Vi øver mandag fra kl. 19.00 – 21.30 på Kulturstationen i Humlebæk (ved stationen). Juni, juli og dec. holder vi fri. Udover de ugentlige koraftener, har vi en øve-weekend i efteråret og en øve-søndag i foråret. Vi har flere gange været på korrejser og det vil vi gerne igen.

Vi synger fast 2 koncerter om året, som vi selv planlægger, derudover deltager vi i andre arrangementer efter tid og lyst. Vi har et stort bagkatalog, som kan supplere de nye udfordringer og idéer, du kommer med.

Nye medlemmer til koret er til stemmeprøve hos korleder og en fra bestyrelsen inden optagelse. Vi har en velfungerende bestyrelse, der styrer hjemmeside, økonomi og praktiske opgaver.

Således udtaler vores nuværende korleder: ”Jeg har i de sidste 7 år haft fornøjelsen af at stå foran Råcreme hver eneste mandag aften og følt mig som verdens heldigste korleder. Koret er fuld af søde, sjove og musikalske mennesker med en dybt engageret bestyrelse, der sørger for at alle rammer er på plads, så jeg har haft mulighed for at arbejde med koret og påvirke det i den retning jeg ønskede. Det har været et kæmpe privilegium at få lov at sætte nye standarder for koret bl.a. gennem mit krav om, at koret synger uden noder til koncerter. Udover det musikalske arbejde har jeg ovenikøbet fået lov at være en del af det varme og rummelige fællesskab som Råcreme er.”
Charlotte Dupont – kan kontaktes pr.mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vores nuværende pianist udtaler: "Råcreme er et velfunderet, imødekommende kor med et forbilledligt fællesskab,stærke stemmegrupper og en ambitiøs og arbejdsom tilgang til deres musikalske udfoldelser. Der er en smittende god og venskabelig atmosfære både til øve-aftener og deres sociale arrangementer, som de er rigtig gode til at facilitere. De er vellidte i deres lokalmiljø og har en stærk bestyrelse, som skaber gode rammer for deres aktiviteter. Det er altid en fest at være med til både deres korprøver og koncerter." - Benjamin Nørholm Jacobsen

Lidt om vores kommende korleder:

Du skal have visioner for korets arbejde og turde sammensætte et varieret, spændende og tilpas udfordrende repertoire. Vi regner derfor med, at du spiller habilt på klaver og har enten uddannelse i og/eller erfaring med korledelse.
Vi forventer, at du vil inspirere korets medlemmer og videreudvikle korets standard. Vores hidtidige dirigenter har på øveaftener både stået for indstudering og tilhørende akkompagnement. Vi bruger dog gæstepianist til nogle øveaftener og i. f.m. koncerter.

Du aflønnes af Korforeningen Råcreme. Lønnen afhænger af, om du selv akkompagnerer.
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt. (helst med start fra august -23)
Hvis du er interesseret, vil vi gerne "prøve hinanden af", så både du og vi kan fornemme, om vi er de rigtige for hinanden.

Du er velkommen til at komme og overvære en af vores sidste øveaftener med Charlotte mandagene d. 22.5 og 5.6. kl. 19-21.30, men kontakt os venligst inden. Du kan også høre os synge til vores jubilæumskoncert i Mørdrup Kirke, Espergærde lørdag d. 10. juni kl. 16.

For yderligere information og kontakt:
Vores hjemmeside www.råcreme.dk (hør os synge under: ”videoer”).
Vores Facebook side: https://www.facebook.com/raacreme?fref=ts

Bestyrelsesformand: Dan Mølholm, tlf. 4020 4410 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Oktoberkoret er et socialistisk kor, som i 2026 har 50 års jubilæum. Vi har sunget sange og korværker på mange forskellige sprog; blandt de komponister vi har benyttet er Mikis Theodorakis, Victor Jara, Mikael Wiehe, Otto Gelsted og Bertolt Brecht. Vores dirigent gennem de sidste 16 år, Jørgen Allan Christiansen, har oversat/arrangeret mange værker, store og små, som vi har opført.

Vi stiller ikke krav om nodelæsning for nye medlemmer. Sangglæden er det vigtigste!

Og nu søger vi så en ny, engageret korleder, der har lyst til at føre traditionen videre.

 • Vi er en forening med bestyrelse, og du kan læse om os på vores hjemmeside oktoberkoret.dk
 • Vi er ca. 20 mænd/kvinder fordelt på 4 stemmer
 • Vi øver i Timotheuskirkens krypt (ved Langgade station) Valby onsdage kl. ca. 19-21
 • Sæson fra ultimo august til medio december og fra lidt hen i januar til ultimo juni
 • Aflønning i henhold til Musik Aftenskolens (MUA)’s takster
 • Kontakt bestyrelsesmedlem Lis Høver, tlf. 2837 3735, e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kammerkoret AmaCantus søger ny dirigent.

AmaCantus er et lille kor på 15 medlemmer. Vores hovedvægt er på det klassiske repertoire og strækker sig fra renæssance- og barokmusik til moderne kormusik. Niveauet er i den højere ende blandt amatørkor.

Vi ønsker en dirigent, som

 1. tager ejerskab og lederskab for prøvearbejdet
 2. planlægger og leder indstudering til korprøverne og forløbet frem mod koncerter, og kan disponere den prøvetid, der er til rådighed
 3. besidder tanker om klang, udtryk og følelse, samt evner at sætte ord på sine valg og tanker
 4. har interesse for det klassiske fremfor alt
 5. besidder sangteknisk kunnen og formidling heraf
 6. har intentioner om at arbejde med koret musikalsk (interesse for at ”forme” og udvikle koret)
 7. besidder gode direktionsevner.

Vi holder ca. 32 prøver om året. Antal koncerter per år er 2-4.

Vi øver hver torsdag fra 19.15 til 21.45 i Højdevangskirkens menighedssal, Irlandsvej 47, 2300 København S.

Aflønning iht. aftenskoleloven.

Forventet startdato 24. august 2023. Vi planlægger at holde ansættelsessamtaler og -prøver i perioden 25. maj - 8. juni 2023. Ansøgningsfrist 11. maj.

Kontakt: Ida Elisabeth Mørch, tlf. 2664 2193, e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Yderligere info, koncerthistorik etc. findes på www.amacantus.dk og https://www.facebook.com/amacantus

Assens, 2. marts 2023

Kordirigent søges

Har du lyst til at hjælpe med, at Vestfynskoret fortsat er et velklingende og harmonisk kor – så læs videre.

Vestfynskoret i Assens søger ny korleder fra ca. 1. september 2023. Vi har et rigtig godt samarbejde med vores nuværende dirigent, men da han er færdiguddannet til sommer, skal han videre i sin karriere. Vi søger derfor en ny dirigent, som har lyst og ideer til at lede og udvikle koret.

Vestfynskoret er et blandet 4-8 stemmigt kor med ca. 30 medlemmer i alderen 50 og opefter. Vi har en god fordeling på alle stemmer. Vi øver i Tobaksgården i Assens hver tirsdag fra september til maj, og derudover afholder vi 2 årlige øvelørdage. Koret har eksisteret i 40 år og er velorganiseret med forening, bestyrelse, nodearkiv, hjemmeside mm.

Koret holder årligt et antal koncerter og deltager ind imellem i andre musikalske arrangementer. Vi synger oftest a cappella. Repertoiret spænder vidt: fra barok til nutidig musik. Ved flere lejligheder har koret deltaget i opførelsen af større værker og medvirket ved forskellige festivals som Odense Internationale Orgelfestival og korfestival på Bornholm. Koret vil gerne udvikles og er ikke bange for udfordringer. Derfor søger vi en korleder, der kan inspirere og udvikle os musikalsk.

VestfynskoretKoret er organiseret under LOF med ca. 120 timer om året og er medlem af Kor72. Aflønning sker efter gældende takst for folkeoplysningsområdet.

Se korets hjemmeside www.vestfynskoret.dk eller kontakt korets formand Henrich Svendsen – mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. mobil 61147338 eller nuværende dirigent Sebastian Kjældgård Andersen – mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for yderligere oplysninger og aftale om prøve-direktion.

Korleder M/K til et kvindeligt kor søges snarest.

Hvem er vi og hvordan arbejder vi:

CHN”Copenhagen Hot Notes” hedder vi.

Koret har eksisteret i 21 år og har i øjeblikket 14 medlemmer.

Vi synger a cappella og har tidligere sunget barbershop, men de senere år ikke alene det.

Vores repertoire spænder fra amerikanske evergreens over Beatles til danske sange tilpasset et 4-stemmigt kor, som os. Vi er åbne for at udvide vores nuværende repertoire og omfanget af medlemmer.

Vi har effektive og samtidigt meget hyggelige øve aftener, vi vil gerne synge et par koncerter om året, men er klar over, at vi lige skal lære hinanden at kende. Vi optræder altid uden noder. Du kan se os på www.copenhagenhotnotes.dk eller på vores facebookgruppe.  

Ønsker til dig:

Dedikeret, godt humør og med autoritet. Du skal have lyst, evne og vilje til at fortsætte korets virke og føre os fremad i vores bestræbelser på at blive endnu bedre.

Hvor og hvornår øver vi:

I musiklokalet på Utterslev Skole i København hver torsdag kl. 19.35 -22 i perioden september – maj.

Løn:

Efter aftale

Er dette noget for dig, så send os din ansøgning til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. snarest og senest den 15. maj 2023.

Har du spørgsmål, kan du ringe til kormedlem Marianne Brøndum på 25 85 16 70.

jubisite1

IndmeldelseIndmeldelse icon

Meld dig eller dit kor ind i Kor72 og læs mere om kontingent m.v.  

MedlemsfordeleMedlemsinfo icon

Læs om de mange fordele ved at være medlem af Kor72, fx fælles Kodaaftale

Tilskudsmulighederstoettemuligheder icon

Se en liste over de muligheder for støtte, som medlemmer af Kor72 har adgang til 

NyhedsbrevNewsletter icon

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af sidste nyt fra Kor72  

Facebookfacebook icon

Giv vores Facebookside et like og hold dig opdateret på aktiviteterne i Kor72  

KorkaravanenKorkaravanen icon

Læs om de to Kor72-projekter, som er støttet af Nordea Fonden  

Korleder-annonceKorleder icon

Søger dit kor ny korleder? Eller er du korleder der søger kor?

NodekassenNodekassen icon

Find noder, hjælp, links og gode råd her