Søger dit kor ny dirigent, har Kor72 samarbejde med Danske Korledere, som på deres hjemmeside viser jobopslag. Herunder kan du få et overblik over Kor72-kor, som pt. søger dirigent.

Du kan også gå til Danske Korlederes side, hvor alle opslag ligger samlet: Danske Korlederes jobannoncer

Foreningen Danske Korledere arbejder for at dygtiggøre og inspirere korledere i Danmark med seminarer, kurser og ny viden.
Kor72 opfordrer alle kor til at forære deres korledere et medlemskab til korlederforeningen, så de kan være med i et spændende, kollegialt fællesskab.

siimcitysingersopslag

Siim City Singers

Koret består pt. af omkring 35 sangere m/k fordelt på sopran, alt, tenor og bas

Mange af os har været med i mange år, og vi kan godt lide at blive udfordret
på en god måde

Vi øver mandage kl. 19.15-21.30 i Sognehuset ved Ry kirke
med et kor med lyst til at synge rock, pop og anden rytmisk musik.
Fra Cohen til Dickow. Fra ”Silent Night” til ”Ud under åben himmel”

Niveauet svarer til sangene i det nye Kor72-sanghæfte med (mindst) to årlige koncerter : jul og forsommer

Vi er tilknyttet Ry Aftenskole, så løn iflg. aftenskoletakst samt fordelagtig transport-refusion .

Hvis du er interesseret, så kontakt korets formand:

Knud M. Andersen 29801950

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du er velkommen til at kontakte vores afgående korleder,

Kasper Fonnesbæk 23719226

Vi er et modent, rutineret, firstemmigt amatørkor med 20-30 medlemmer, som lægger vægt på godt socialt samvær.

Vores repertoire spænder fra klassisk til enkelte jazzsange, viser, pop og musicals.

Vi har altid holdt til på Nørrebro. Vi øver nu på musikplejehjemmet Sølund, Ryesgade 20A, mod til gengæld at give små koncerter for beboerne ca. en gang om måneden.

Øvetid er mandag kl. 18:30 til 21:00. Desuden har vi to korlørdage om året. Der er ca. 4 offentlige koncerter om året.

Vi lægger vægt på grundig og varieret opvarmning, samklang, at styrke vores musikalske udtryk, og have det sjovt.

Vi forventer, at du er erfaren korleder med relevant uddannelse og, at du er en entusiastisk og motiverende person, gerne med en vis portion humor, som kan styre og inspirere en flok meget forskellige individer.

Hjemmeside: oerevox.dk

Korlederen aflønnes gennem MUA til sædvanlig tarif. Koret er medlem af Kor72.

Vi har nydt godt af, at korlederen (mod betaling) laver øvefiler til koret. Noget tilsvarende er et stort ønske men ikke et krav.

Ansøgning sendes til Peter Grandt; Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ansøgningsfrist 15. januar 2022.

Der vil derefter blive optagelsesprøve (audition) i kor-tid. Efter ansættelse er første korprøve 7. marts 2022.

Af hensyn til duftoverfølsomme i koret undgår vi markante duftstoffer.

Herrekoret Voxkabinettet i Aarhus søger ny dirigent pr. 1. januar 2022 eller snarest derefter.

I de 15 år koret har eksisteret, har vi haft to dirigenter. Tea Thyrre Sørensen fik skudt koret godt i gang de første 3 år. Siden har Tine Dynæs Juhl holdt fast i taktstokken i de følgende 12 år; men nu skal hun videre.

Hvad står Voxkabinettet for?

Vi er nu 23 herrer, som er blevet 60+, og som øver 2 timer en gang ugentligt - mandag 17.00-18.50, ca. 40 uger årligt. Vi præsenterer dele af vores repertoire ved 2-3 særlige lejligheder om året samt til et par julekoncerter. En gang imellem deltager vi i større arrangementer med andre kor og solister - eller træffes med ligesindede i f.eks. Norge.

Det, der holder os sammen og tiltrækker nye er, at vi har det sjovt og godt sammen. Vi synger bredt pop/rock/ballader og vil synge, så vi kommer ud over rampen. Nørderi tager vi i det nødvendige omfang. Vi tager tingene let, men accepterer den disciplin, der skal til.

Vi vil gerne kunne synge 3-4 stemmer - rent og rytmefast og uden at skulle støtte os ret meget på noderne.

Tine siger, at vi synger godt. På en 10-skala ligger vi kvalitetsmæssigt på 5-6. Vi vil gerne, at det i første omgang bliver til et sikkert 6-tal.

Vi er som sagt ’voksne’, og mange er vant til at organisere, så dirigenten kan koncentrere sig om musikken.

Hvem er vores ny dirigent?

Vi søger ikke en ny Tine. Det har været en fantastisk tid med hende. Hun har modnet koret til at møde en ny dirigentprofil ved at udsætte os for forskellige øve-former.

Du lytter sikkert til vores ønsker vedr. repertoire og kan jo starte med at checke vores ret store bagkatalog; men du har sikkert også dine egne ideer om, hvilken musik, der egner sig til vores stemmer og personligheder. Dem vil vi gerne udsættes for.

Du er sikkert en stærk pædagog inden for musikken med humør og overskud, som kan hjælpe os til at formidle vores glæde ved musik. Hvis du vil bruge lidt af dit overskud til at lave lydfiler til stemmerne, kan vi f.eks. godt betale for nogle arrangementer, så du ikke behøver lave dem alle selv.

Køn og alder interesserer os ikke – bare vi swinger sammen. Vores indlæringstempo er ikke på Vocal Line niveau, så du må meget gerne ’blive lidt længere’, selvom du ikke skal binde dig for de 12 år. Du starter helst til januar-22.

Aflønning baseret på satserne i fritidsloven og gennem Frit Oplysningsforbund. Knap 600 kr. for den ugentlige øvegang.

Er du interesseret (eller kender du en, som skal prikkes)?

Send lidt om dig selv og din baggrund for at blive vores dirigent samt kontaktinformationer

snarest muligt og senest søndag 21. november til:

Jan Madsen, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., mobil 2087 0449

Henning Dupont, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., mobil 2848 9845

Bo Hansen, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., mobil 5389 0059

Henrik Bendix, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., mobil 2172 8979

Du er også velkommen til at ringe til os eller til den nuværende dirigent Tine, Juhl: 5176 3408.

Efter den 21. november danner vi os et overblik. Snarest derefter (et par uger) forventer vi, at komme frem til 2-3 emner, som skal øve med os en gang. Herefter har begge parter forhåbentlig et godt grundlag for at træffe en beslutning.

KoldingKammerkor1

Kolding Kammerkor søger ny dirigent medio januar 2022

Kolding Kammerkor er et blandet kor med ca. 25 medlemmer.

Musikalsk kvalitet, et intensivt arbejde med stemmedannelse og et godt socialt fællesskab er korets grundpiller. Vi forventer, at korets medlemmer hurtigt kan tilegne sig noder, så dirigentens tid kan bruges til at forme musikken.

Repertoiret er primært klassisk musik, men sange, viser og rytmiske satser indgår også. 

Vi arbejder med stilarter, som spænder fra gammel til ny klassisk musik inden for såvel den kirkelige som den verdslige genre.

Vi øver hver mandag kl. 19.00 - 21.30 på Nicolai Scene i Kolding.

Aflønning sker efter aftenskoleloven

Læs mere om koret på vores hjemmeside: www.koldingkammerkor.com

eller facebook

Hvis du er interesseret i at blive vores dirigent, er du velkommen til at kontakte:

Lise Lorentzen Post: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. – 23448044

Karin Raaby: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. – 29371289  

KoldingKammerkor2

Vores nuværende og afholdte korleder skal flytte til Nordjylland, og derfor søger vi en ny korleder.

VI: et entusiastisk amatørkor bestående af ca. 35 sangglade mænd og kvinder i alderen 30-80 år, der spænder over alle stemmegrupper. Vi vægter både det sociale og musikalske samvær højt - og tilstræber hele tiden at blive bedre.

VORES REPERTOIRE: rytmiske/popsange på dansk og engelsk, danske og nordiske viser, klassiske sange o.lign. Vi spænder vidt!

AKTIVITETER: vi tilstræber at afholde 6-8 koncerter om året (lokalcentre, receptioner, kirker, banegården, festugen o.s.v.) og synger gerne med andre kor i ind- og udland. Der afholdes ca. 2 gange årligt sociale arrangementer – juleafslutning i november og sommerfest i maj/juni.

Vi har gennemført flere rejser (bl. a. Riga i 2012 med senere genbesøg, Barcelona i 2018 med koncert i Sagrada Familia og Nordtyskland i 2021). Her vægtes koncerter, den gode oplevelse og samarbejde med lokale kor højt.

ØVESTED OG TIDSPUNKT: onsdage i tidsrummet 18.45 – 21.00 i Lokalcenter Møllestien, Grønnegade, Aarhus C.

KORLEDEREN: du må meget gerne have dirigenterfaring – f.eks. konservatorie- eller universitetsuddannet. Du skal kunne vedligeholde korets rytmekundskaber og tonalitet, og introducere rytmisk og folkelig musik, afpasset til korets niveau. Du skal kunne dirigere og akkompagnere – gerne samtidigt – og være i besiddelse af både godt humør og gode leder- og samarbejdsevner. Vi lægger vægt på mulighed for langvarig ansættelse.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med korets bestyrelse og sangudvalg. Koret hører under FOF og du vil blive aflønnet herigennem.

ANSØGNINGSFRIST: 1. december 2021

Vi glæder os til at høre fra dig, og du er velkommen til at kontakte Pernille Gabel på mobil 2449 5458, mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Pia Kurup på mobil 2629 1804, mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Mange hilsner Østjysk H/K Kor

ØstjyskHKkor

 

 

 

 

 

Vil du være med til at skabe musik, glæde og begejstring, og er du dygtig til at dirigere korværker med musikalsk ledsagelse samt indstudere store filharmoniske korværker? Så er du måske den korleder, vi søger.

Hvem er vi?

Filharmonisk Kor Fyn er et ambitiøst, blandet, voksenkor med 45-50 korsangere med stor passion for og erfaring med at synge store korværker med orkester? Vi laver årlige kor-produktioner sammen med Odense Symfoniorkester, ligesom vi opfører flere mindre klassiske værker med musikalsk ledsagelse. Samtidig er vi i gang med at styrke korets fynske profil via etableringen af et stærkt samarbejde med det fynske musikmiljø og gennem afholdelsen af flere koncerter på tværs af Fyn.

Korets øverste myndighed er vores arbejdende bestyrelse, der rådfører sig med eksterne samarbejdspartnere bl.a. om programlægning, samarbejdsprojekter samt fundraising.

Vi har ca. 40 korprøver og 5-10 koncerter om året og øver torsdag aften kl. 19.00-22.00 i Fredens Kirke i Odense.

Hvem er du?

Som Filharmonisk Kor Fyns kommende korleder

  • Kan du bibeholde, men også gerne udvikle korets tekniske og musikalske niveau.
  • Kan du indstudere filharmoniske korværker uden pianist. Det er derfor en fordel, at du kan spille klaver.
  • Sætter du, ligesom korsangerne, pris på, at korprøverne afholdes i en ambitiøs og rar stemning. Du prioriterer derfor højt at bidrage til den gode stemning i koret.
  • Har du det daglige musikalske og kunstneriske ansvar for koret og motiveres samtidig af at udvikle koret igennem et godt og tæt samarbejde med koret, korets bestyrelse og eksterne samarbejdspartnere.

Send din ansøgning vedlagt CV, dokumentation og eventuelt referencer senest den 17. september 2021, og gerne allerede nu, til Filharmonisk Kor Fyn v/formand Stine Keiding til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Vil du vide mere om stillingen, kontakt Stine Keiding på: 29281335

Vi forventer at indkalde udvalgte kandidater til en dirigentprøve d. 30. september, hvor de skal dirigere koret både ud fra en bunden og en fri opgave. Ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 40.

Vi ønsker snarest muligt at besætte stillingen og tilbyder løn efter kvalifikationer og forhandling.

Venlig hilsen
Stine Keiding,
formand Filharmonisk Kor Fyn

Bryggens Kor er et rytmisk kor på 35-40 medlemmer, der har eksisteret på Islands Brygge i 5 år, og vi er ofte blevet omtalt som “Københavns gladeste kor”, et tilnavn vi sætter stor pris på. Vi øver hver tirsdag aften kl. 19.30-21.30 i Tangobar på Njalsgade og afvikler årligt to sæsoner af 16 øvegange hver, samt 2-3 koncerter.
Vi er et blandet kor fordelt over 6 stemmer og vores repertoire tager udgangspunkt i pop/rock/ballader/jazz. Repertoiret er meget varieret, hvilket vi gerne vil holde fast i, dog er vi ikke store tilhængere af gospel eller andre religiøse sange. Vi bruger noder og lydfiler, hvilket du skal være indstillet på at lave, og vi søger en dirigent, der kan dirigere og akkompagnere til. Ved afvikling af koncerter, kan der hyres ekstra hjælp til akkompagnement.  

Vi har en bestyrelse på 5 medlemmer, som sammen med dirigenten lægger linjerne for korets repertoire, forventningsafstemning, koncerter m.m. Vi lægger stor vægt på, at det skal være sjovt og hyggeligt at synge, men vi er også ambitiøse. Vores kommende dirigent skal derfor kunne udfordre og udvikle os musikalsk, men samtidig have en god fornemmelse for korets velbefindende.

Bryggens Kor er medlem af MUA, og som vores dirigent ansættes du derigennem og aflønnes efter gældende aftenskole takst. I tillæg til lønnen fra MUA udbetales der efter hver sæson et honorar pr. afviklet øvegang og koncert. Der gives ikke løn under ferie og sygdom. Aflønningen dækker både afvikling og forberedelse af øvegange og koncerter. Der kan efter aftale aflønnes yderligere timer, såfremt det er relevant i forbindelse med eksempelvis produktion af ekstra øvefiler.

Er du interesseret i at bliver vores nye dirigent, vil vi se frem til at høre fra dig med henblik på en uddybende samtale og eventuelle prøvegang med koret. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Great Joy
Vi søger ny korleder, da vores korleder har søgt nye udfordringer så vi står uden korleder pr. 1. januar 2021 Gerne med tiltrædelse snarest.
Great Joy er et lokalt blandet kor, der øver mandage 19:30 – 21:30 i Risskov Sognegård.
Vi tager udgangspunkt i gospel/lovsang, men synger også enkelte 3-stemmige (SAT) popsange og ballader. Vi forventer at du selv kan akkompagnere til.
Vi arbejder meget med øvefiler, hvilket du må være indstillet på at lave.
Løn efter aftenskolesats.
Vi har 2 koncerter om året og vi afholder en workshop inden hver koncert.
Det samlede timeantal ligger mellem 80-90.
Vi er medlem af Kor 72.
Skulle dette have din interesse, kan du kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Du kan se mere om os på facebook.com/GreatJoyRisskov
Vi ser frem til at høre fra dig.

IndmeldelseIndmeldelse icon

Meld dig eller dit kor ind i Kor72 og læs mere om kontingent m.v.  

MedlemsfordeleMedlemsinfo icon

Læs om de mange fordele ved at være medlem af Kor72, fx fælles Kodaaftale

Tilskudsmulighederstoettemuligheder icon

Se en liste over de muligheder for støtte, som medlemmer af Kor72 har adgang til 

NyhedsbrevNewsletter icon

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af sidste nyt fra Kor72  

Facebookfacebook icon

Giv vores Facebookside et like og hold dig opdateret på aktiviteterne i Kor72  

KorkaravanenKorkaravanen icon

Læs om de to Kor72-projekter, som er støttet af Nordea Fonden  

Korleder-annonceKorleder icon

Søger dit kor ny korleder? Eller er du korleder der søger kor?

NodekassenNodekassen icon

Find noder, hjælp, links og gode råd her