Sommerstævne 2017 - Gruppe C - Børnegruppen

Børnegruppen optræder på musisk forum. Tønder 2015 (foto: webmaster)

Programmet

Har du lyst til en uge - med spændende projekter og nye venskaber - så skal du tage til sommerstævne i Tønder! Vi skal lave en musik og billedforestilling i det gamle teater/Kulturhuset i Tønder!

Musicalen hedder: Da solen stod op af og med Erik B.Lund og Kirsten Busk

Da solen stod op på himlens bue gav den lys til alle Verdens riger på den runde jord. I vores musikalske eventyr kommer du på en rejse, der bringer dig fra fuglens vinge over slangens tunge til hvalens sang. I kommer til at møde forskellige genrer indenfor musik - alt fra rock til bløde sange. I kommer til at arbejde med billeder - former og farver i computerens verden. Vi skal skabe og opføre en forestilling om den natur vi skal passe på, og gennem arbejdet med drama, musik, computergrafik og bevægelse vise hvilke muligheder vores verden har - når solen står op, og giver dagen sit bløde lys.

Her er der plads til alle - både til dig der er vant til at synge eller stå på en scene - og der er plads til dig, der er lidt genert og ikke har lyst til at stå i centrum.

Ud over Kirsten og Erik har vi også Lise-Lotte Thorne Bille med, der gennem mange år har arbejdet med drama - sidst på et spændende projekt i Nepal.

Gå ikke glip af en fantastisk uge

Hvis du er i tvivl om noget med tilmelding - eller bare gerne vil høre mere om vores sommeruge - må du gerne ringe til vores sekretariat (61791972) eller skrive til: sekretariat@kor72.dk

Deltagelse

For at kunne deltage i børnegruppen skal man være fyldt 8 år. Efter tilmeldingen opretter vi en Facebook-gruppe, så I kan lære hinanden at kende før stævnet.

Instruktørerne

a7068fb55dKirsten Busk er en rutineret kursusinstruktører og foredragsholder. Sam-men med sin mand Erik Bjørn Lund har hun skrevet kantater og musicals for både vosne og - især - for børn. Hun er uddannet lærer og har i mange år været en del af den faste lærerstab på Klank Efterskole med fagene filosofi, dansk, drama, sprog samt kor. I dag underviser hun på Børnenes Friskole i Risskov ved Aarhus.

Foruden sin lærereksamen fra Aarhus Seminarium tog Kirsten Pædagogisk Diplomeksamen i drama - et godt udgangspunkt for al den aktivitet, hun igennem mange år har lagt i produktionen af børnekorkantater og -musicals.
Vigtigst er dog Kirstens store erfaring med børneteater og hendes smittende engagement, som vi kender fra produktioner med børnegruppen på tidligere sommerstævner i Tønder.

c54d2f2275Erik Bjørn Lund er uddannet som statsprøvet musikpædagog i musikledelse og sang på Det Jyske Musikkonservatorium.
Erik har igennem flere år undervist i musik på læreruddannelsen i Aarhus; men derudover har han også igennem adskillige år været en meget efterspurgt og aktiv kursusinstruktør.
Erik Bjørn Lund er dirigent for Aarhus Kammerkor og har udover sine øvrige travle aktiviteter fundet tid til både at komponere og arrangere musik for amatørkor og -ensembler, ligesom han også sammen med sin kone Kirsten Busk har komponeret adskillige værker for børnekor, og det er netop af den produktion, sommer-stævnets børnemusical er rundet.
Børnene kan virkelig glæde sig til at arbejde og lege med dette års sommerstævneinstruktørpar!

Grupperne

Gruppe A - Klassisk voksengruppe
Gruppe B - Rytmisk voksengruppe
Gruppe C - Børnegruppe (du er her)
Gruppe D - Ungdomsgruppe

Praktiske oplysninger

TID
Søndag d. 23. juli kl. 12:30-14 (indkvartering og ankomst) til
Lørdag d. 29.juli kl. 9
med koncerter og afslutning fredag den 28. juli

STED
Tønder Gymnasium 
Astronom Hansensgade 9
6270 Tønder

STÆVNEAFGIFT
600 kr. for voksne (+ 100 kr. for ikke-medl.)
300 kr. for børn og unge under uddannelse (u. 30 år), samt SYNGs medlemmer

Beløbet inkluderer noder og let tapas i forbindelse med afslutningsfesten fredag aften

TILMELDINGSFRIST
4. maj 2017
Tilmeldingen er nu lukket. Skriv til sekretariat@kor72.dk eller ring 61791972 og forhør dig om muligheden for at få en plads.