Sommerstævne 2017 - Gruppe B - Rytmisk voksengruppe - dansk rytmisk kormusik

Programmet

Instruktør i B-gruppen er Tine Ohrt Højgaard, som vil arbejde med Dansk Rytmisk Kormusik:
Sange fra den store skatkiste af lækker dansk musik fra 1980'erne gennem 1990'erne og de første 16 år af 2000-tallet.
Vi skal synge gamle og nye klassikere af så forskellige kunstnere som Anne Linnet, Tøsedrengene og Oh Land, med titler som bla. Kærlighedens farer  af Anne Linnet og Nikolaj Steen og Linedanser af Oh Land. Repertoiret spænder vidt, men den røde tråd er den gode melodi i Tine Ohrts iørefaldende arrangementer og energifyldte instruktion.
Til afslutningskoncerten vil vi blive ledsaget af et talentfuldt orkester, der spiller percussion og akustiske instrumenter, så der er plads til de mange nuancer i koret.
Foruden arbejdet med at tilegne sig nyt repertoire, bliver der på workshoppen også rig lejlighed til at grine, lege og træne rytme og improvisation gennem inspirerende øvelser.

Om instruktøren

c23d7c1f51Tine Ohrt Højgaard arbejder som korleder, underviser, arrangør og sanger. Hun er uddannet cand.mag. i musik fra Aalborg Universitet med specialisering i rytmisk korledelse.
Tine startede sin karriere som vocal coach i flere store musicalproduktioner, og har siden dirigeret alt fra børnekor til små jazzensembler og større gospelkor.
Ud over at være fast dirigent for SONO, underviser hun til daglig på Klejtrup Efterskole i musik og matematik - samt i rytmisk korledelse på Aalborg Universitet og på Nordjysk Musikkonservatorium.
Ved siden af det faste arbejde afholder Tine workshops i korledelse for både kommende og nuværende rytmiske kordirigenter, samt små og store korworkshops for alt fra børn til erfarne sangere. På disse workshops bliver der lagt særlig vægt på begreberne groove og feeling som musikkens rytmiske grundlag.
Tine har desuden beskæftiget sig meget med "circle singing", en sangform oprindeligt kreeret af vokallegenden Bobby McFerrin, hvor en gruppe sangere, på stedet, improviserer sig frem til musikken.
Vi kan glæde os til, at Tine deler ud af sin kærlighed til vokalmusikken, ligesom hun brænder for at dele dele den med os og på tønderstævnet lære os at udforske genren og dens muligheder.

Grupperne

Gruppe A - Klassisk voksengruppe
Gruppe B - Rytmisk voksengruppe (du er her)
Gruppe C - Børnegruppe
Gruppe D - Ungdomsgruppe

Praktiske oplysninger

TID
Søndag d. 23. juli kl. 12:30-14 (indkvartering og ankomst) til
Lørdag d. 29.juli kl. 9
med koncerter og afslutning fredag den 28. juli

STED
Tønder Gymnasium 
Astronom Hansensgade 9
6270 Tønder

STÆVNEAFGIFT
600 kr. for voksne (+ 100 kr. for ikke-medl.)
300 kr. for børn og unge under uddannelse (u. 30 år), samt SYNGs medlemmer

Beløbet inkluderer noder og let tapas i forbindelse med afslutningsfesten fredag aften

TILMELDINGSFRIST
4. maj 2017
Tilmeldingen er nu lukket. Skriv til sekretariat@kor72.dk eller ring 61791972 og forhør dig om muligheden for at få en plads.