Live fra korbogen i Aarhus med Jonas Rasmussen

Live fra Korbogen skyder korsæsonen igang og fejrer, at sangen samler os igen. Vi går i dybden med satser fra den nye korbog og Jonas Rasmussen vælger denne søndag sine favoritter fra korbogen og indstuderer dem med jer.

Glæd jer.

Vi fejrer genåbningen med fire stævner over to weekender rundt i landet, hvor korbogens satser er på programmet i fire forskellige udgaver. Vi er i Odense, Aarhus, Aalborg og København.

Deltagelse: Alle medlemmer kan deltage med korbogen i hånden.

IKKE-medlemmer kan deltage, hvis de melder sig ind i Kor72 som personligt medlem eller melder hele deres kor ind, da korbogen er udgivet eksklusivt til medlemmer. Efter indmeldelse får du/koret bogen tilsendt som indmeldelsesgave.

Meld dig ind i Kor72 her.

Læs meget mere om korbogen her.

Kor72 tager naturligvis forbehold for ændringer i de planlagte aktiviteter, såfremt myndighedernes anbefalinger i forbindelse med Covid-19 nødvendiggør dette. Ved evt. aflysning refunderes indbetalt deltagergebyr.

Instruktøren

Jonas RasmussenJonas Rasmussen er uddannet kordirigent fra Det Jyske Musikkonservatorium, University of Cambridge i England og Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Han er nu Folkekirkens Ungdomskors korkonsulent i NORD og sangkonsulent hos Sangkraft Aarhus, han er bassanger i Barbershopkvartetten HusAar, samt dirigent for Akademisk Kor Århus, Ungdomskoret Aarhus U og Barbershopkoret BarbAros.
I 2019 vandt Jonas med sine kor i konkurrencerne “World Choral Championships” i Tokyo (AKÅ), “Let the Peoples Sing” i Barcelona (BarbAros) og guld i “European Choir Games” i Gøteborg (Aarhus U). Han er ofte engageret som instruktør på kurser rundt om i landet og har en stærk passion for at dirigere både amatører og professionelle.
Læs mere om Jonas på hans hjemmeside: http://jonasrasmussen.dk/

Praktiske oplysninger

Kor72s aktiviteter afvikles i store lokaler, med tilpassede deltagerantal og under trygge rammer, der følger myndighedernes anbefalinger.

Tid
Søndag d. 19. september kl. 10-16:30

Sted
Aarhus Katedralskole, Skolegyde 1-3, 8000 Aarhus C

Instruktør
Jonas Rasmussen

Repertoire
Satser fra Kor72 bogen 7 udvalgt af Jonas Rasmussen

Pris for deltagelse
Stævneafgift 125 kr.
Unge under uddannelse 60 kr.

Tilmeldingsfrist
Eftertilmelding er mulig frem til fredag d. 17. september kl. 12. Evt. spørgsmål henvendes til sekretariat@kor72.dk

Stævnet er støttet af:
Kunstfonden LOGO small JPG