Sommerstævne 2018 - Gruppe C - Børnegruppen

Børnegruppen optræder på musisk forum. Tønder 2017

Programmet

Har du lyst til en uge - med spændende projekter og nye venskaber - så skal du tage til sommerstævne i Tønder! Vi skal lave en musik og billedforestilling i det gamle teater/Kulturhuset i Tønder!

Velkommen til musicalen Snedronningen af Erik B.Lund og Kirsten Busk, bygget over eventyret af H.C. Andersen.

I eventyret skal vi med på den lille Gerdas fantastiske rejse til Snedronningens slot, hvor alt er koldt og umenneskeligt, og hvorfra vi skal forsøge at befri Gerdas barndomsven Kaj, der har fået en splint af djævelens spejl i sit øje og i sit hjerte. Eventyret bringer os gennem mange farer for at komme til slottet, hvor godhed redder Kaj fra den evige kulde.

I løbet af ugen skal vi synge, danse, arbejde med papirklip, origami og lave skulpturer til forestillingen.

Her er der plads til alle - både til dig, der er vant til at synge eller stå på en scene - og til dig, der er lidt genert og måske ikke har sunget så meget og ikke har lyst til at stå i centrum.

Vi skal grine og hygge os og lave en fantastisk forestillilng, der skal opføres i Tønder Bys Kulturhus på den gamle teaterscene fra Schweizerhalle.

I skal være sammen med Liselotte Bille, Kirsten Busk og Erik Bjørn Lund - og dejlige musikere, der skal akkompagnere os ved forestillingen.

Hvis du er i tvivl om noget med tilmelding - eller bare gerne vil høre mere om vores sommeruge - må du gerne ringe til vores sekretariat (61791972) eller skrive til: sekretariat@kor72.dk

Deltagelse

For at kunne deltage i børnegruppen skal man være fyldt 8 år. Efter tilmeldingen opretter vi en Facebook-gruppe, så I kan lære hinanden at kende før stævnet.

Instruktørerne

a7068fb55dKirsten Busk er en rutineret kursusinstruktører og foredragsholder. Sam-men med sin mand Erik Bjørn Lund har hun skrevet kantater og musicals for både vosne og - især - for børn. Hun er uddannet lærer og har i mange år været en del af den faste lærerstab på Klank Efterskole med fagene filosofi, dansk, drama, sprog samt kor. I dag underviser hun på Børnenes Friskole i Risskov ved Aarhus.

Foruden sin lærereksamen fra Aarhus Seminarium tog Kirsten Pædagogisk Diplomeksamen i drama - et godt udgangspunkt for al den aktivitet, hun igennem mange år har lagt i produktionen af børnekorkantater og -musicals.
Vigtigst er dog Kirstens store erfaring med børneteater og hendes smittende engagement, som vi kender fra produktioner med børnegruppen på tidligere sommerstævner i Tønder.

c54d2f2275Erik Bjørn Lund er uddannet som statsprøvet musikpædagog i musikledelse og sang på Det Jyske Musikkonservatorium.
Erik har igennem flere år undervist i musik på læreruddannelsen i Aarhus; men derudover har han også igennem adskillige år været en meget efterspurgt og aktiv kursusinstruktør.
Erik Bjørn Lund er dirigent for Aarhus Kammerkor og har udover sine øvrige travle aktiviteter fundet tid til både at komponere og arrangere musik for amatørkor og -ensembler, ligesom han også sammen med sin kone Kirsten Busk har komponeret adskillige værker for børnekor, og det er netop af den produktion, sommer-stævnets børnemusical er rundet.
Børnene kan virkelig glæde sig til at arbejde og lege med dette års sommerstævneinstruktørpar!

Grupperne

Gruppe A - Klassisk voksengruppe
Gruppe B - Rytmisk voksengruppe
Gruppe C - Børnegruppe (du er her)
Gruppe D - Ungdomsgruppe

Praktiske oplysninger

TID
Søndag d. 22. juli kl. 12:30-14 (indkvartering og ankomst) til
Lørdag d. 28. juli kl. 9
med koncerter og afslutning fredag den 27. juli

STED
Tønder Gymnasium 
Astronom Hansensgade 9
6270 Tønder

STÆVNEAFGIFT
600 kr. for voksne (+ 100 kr. for ikke-medl.)
300 kr. for børn og unge under uddannelse (u. 30 år), samt SYNGs medlemmer

Beløbet inkluderer noder og let tapas i forbindelse med afslutningsfesten fredag aften

TILMELDINGSFRIST
3. maj 2018

Stævnet er støttet af:
Kunstfonden LOGO small JPG