Sommerstævne 2018 - Gruppe B - Rytmisk voksengruppe

Tine Fris og Christian Ronsfeld instruerer i B-gruppen og vil arbejde med danske sangskrivere under overskriften Disconnect - connect.

Programmet

Sangene kredser om fællesskab og nærhed, om at føle sig forbundet med andre eller en enkelt helt særlig person, og om at føle sig afkoblet og længes mod en ny forbindelse.
Vi skal synge varmt om den store kærlighed i Tim Christensens smukke ballade How Far You Go, synge højt om lys og håb i In Lonely Majesty's storladne stadionhymne Sing in the Dark, synge ud med længsel, livskraft og gåpåmod i Oh Lands energiske Head Up High og speed-artikulere alle Marie Keys rammende ord om fællesskab, næstekærlighed og sammenhængskraft i hendes opsang Landet.

Til afslutningskoncerten bliver koret ledsaget af et talentfuldt orkester, der spiller percussion og akustiske instrumenter, så der er plads til de mange nuancer i koret.

Foruden arbejdet med at tilegne sig nyt repertoire, bliver der på workshoppen også rig lejlighed til at skubbe lidt til sangteknikken og rytmikken og ryste stemmerne tæt sammen gennem inspirerende øvelser.

Om instruktørerne

Tine og Christian1Tine Fris er sanger, sangskriver, arrangør og korleder bosat i Aarhus. Hun er en efterspurgt instruktør på festivaler og korstævner i ind- og udland. Tine er en fast del af Vocal Line, dirigent for koret LYT, medforfatter til bogen ”Icebreakers” og sanger i den prisvindende vokalgruppe Postyr. Tine er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatoriums rytmiske afdeling i 2012 med hovedfag i sang. Tine er dirigent for koret LYT.

Christian Ronsfeld er kunstnerisk leder af Mariagerfjord Korskole og korleder for Mariagerfjord Pigekor og Juniorkor. Han har tyske rødder og har på kort tid markeret sig på den danske korscene som en energisk og passioneret dirigent. Ved siden af sit arbejde for Korskolen leder han det aarhusianske a cappella-kor Naura. Han er en efterspurgt workshopinstruktør på korfestivaller og korstævner i Europa og USA, og hans arrangementer bliver sunget i bl.a. Norge, Frankrig, Holland og Tyskland. Christian blev færdiguddannet fra Det Jyske Musikkonservatoriums rytmiske afdeling med hovedfag i sang, korledelse og hørelære og i Tyskland på Hochschule für Musik i Freiburg som gymnasielærer.

Grupperne

Gruppe A - Klassisk voksengruppe
Gruppe B - Rytmisk voksengruppe (du er her)
Gruppe C - Børnegruppe
Gruppe D - Ungdomsgruppe

Praktiske oplysninger

TID
Søndag d. 22. juli kl. 12:30-14 (indkvartering og ankomst) til
Lørdag d. 28. juli kl. 9
med koncerter og afslutning fredag den 27. juli

STED
Tønder Gymnasium 
Astronom Hansensgade 9
6270 Tønder

STÆVNEAFGIFT
600 kr. for voksne (+ 100 kr. for ikke-medl.)
300 kr. for børn og unge under uddannelse (u. 30 år), samt SYNGs medlemmer

Beløbet inkluderer noder og let tapas i forbindelse med afslutningsfesten fredag aften

TILMELDINGSFRIST
3. maj 2018

Stævnet er støttet af:
Kunstfonden LOGO small JPG