BIG IS BEAUTIFUL med Mads Langer og kæmpekor i Aarhus d. 30.9.-2.10.

VIGTIGT: Tilmeldingen er lukket pr. 4. august og vi har d. 5. august udsendt mail til alle som har tilmeldt sig. Se efter mails i spam, hvis du ikke finder den i din indbakke; findes den heller ikke der, kontakt sekretariat@kor72.dk. Endelig besked om deltagelse udsendes senest d. 12. august.

Det er stort, at vi kan invitere til BIG IS BEAUTIFUL i Kor72 50års jubilæumsår.

Nu for første gang med Mads Langer.

Få en helt fantastisk oplevelse med Mads Langers allerstørste numre – her suppleret med den overvældende klang af ca. 400 korsangere. Mads har sit faste band med, og som sædvanlig står Jens Johansen på dirigentpodiet.

Mads Langers smukke numre vil i Jens Johansens arrangementer få tilført endnu flere nuancer og fremstå stort og flot med det vokale aspekt i centrum, når vi slår dørene op til de afsluttende koncerter i Musikhusets Store Sal.

Vi skal bl.a. synge numrene Fact-Fiction, The River Has Run Wild og Monsters In My Mind. Flere titler følger.

Deltagelse og forberedelse: Vi er i Store Sal og der er plads til mange korsangere. Vi ved der vil være stor interesse for deltagelse.

Deltagelse er som altid under hensyn til stemmebalance og plads, og endvidere har medlemmer af Kor72 og Syng førsteprioritet for deltagelse. Netop derfor kan deltagelse IKKE ske alene ud fra først til mølle-princippet.

Nogle af satserne bliver klargjort til forberedelse hjemmefra og andre indstuderes udelukkende på selve stævnet. Det er naturligvis en forudsætning for deltagelse, at du kan deltage i hele forløbet (se datoer og tidsramme til højre).

Vigtigt vedr. stævne-sluttidspunkt: Der bliver to koncerter søndag á ca. 1½ times varighed. Første koncert starter kl. 16 og anden koncert kl. 19. Det er fantastisk at vi får muligheden for at synger koncerten 2 gange. Det betyder, at man ved tilmelding skal kunne deltage i begge koncerter med sluttidspunkt ca. 20:30 søndag d. 2. oktober

Vedr. Publikumsbilletter: Billetsalg sker via Musikhusets billetsalg.
Til jeres information er der reserveret et antal publikums-billetter til køb for korister, som holdes tilbage indtil I får besked på deltagelse.

Tilmeldingen er lukket pr. 4. august 2022. OBS: Pr. 6. juli kl. 15 kom alle nytilmeldte i første omgang på venteliste.

Instruktøren

jensj1Jens Johansen behøver vist ingen videre introduktion; han er velkendt som en ivrig forkæmper for den rytmiske kormusik i Danmark og som dirigent for koret Vocal Line. Han underviser nye unge dirigenter på Aarhus Universitet og er en meget efterspurgt workshop-instruktør i både Danmark og det øvrige Europa.

Vil du gerne læse lidt mere om instruktøren, præsenteres Jens her på Vocal Lines hjemmeside: https://www.vocalline.dk/dirigenten.html

Kor72s stævneaktiviteter er støttet af:
Kunstfonden LOGO small JPG