Stemmer Bygger Bro 2022

Foto: Salling Rooftop, Aarhus Festuge 2018, fotograf Martin Dam Kristensen

Korscener med korkoncerter i Aarhus Festuge 2022 - "In it together"

Stemmer Bygger Bro fylder igen i Aarhus Festuge 2022 byen med korkoncerter og fællessang. Syng og Kor72 samarbejder om projektet og er glade for det tætte samarbejde med Festugen og Aarhus’ kulturinstitutioner.

HVORNÅR: I Aarhus Festuge, som i år ligger d. 26.8. – d. 4.9.

Vi arbejder på at få så mange korscener som muligt i byen, så vi kan få plads til mange kor og fylde Festugen med kormusik.

MULIGE KONCERTSTEDER:
Vi prioriterer at koncerterne er i ”åbne rum”, hvor der er naturlig trafik af besøgende, så mange har mulighed for at opdage korsangen ved blot at gå forbi, fx DOKK1, ARoS, Musikhusets Café m. flere.
Det forventes at blive følgende: Musikhusets Foyer, Aros, Salling Rooftop, DOKK1, Nikolaj Kirke (nabo til Rådhusparken) og Dome of Visions.

Vi kan ikke garantere, at alle kor kan få plads i programmet, men vi får plads til mange.
Medlemskor i Syng eller Kor72 vil få førsteprioritet.

TID FOR KONCERTERNE:
I tilmeldingsskemaet har I mulighed for at angive, hvornår I kan synge. Herefter forsøger vi at få puslespillet til at gå op, så alle får et tidspunkt og et venue, der passer dem. Vi forventer, at koncerterne vil ligge tidligst lørdag d. 27. august, og at vi primært kan tilbyde eftermiddagstider samt enkelte aftener. Hvert deltagende kor får som udgangspunkt 20-25 min. til koncert.

Ansøgning skal ske via tilmeldingsskemaet på siden her senest d. 1. juni.
Efter deadline vil vi lægge programmet så hurtigt som overhovedet muligt, men vi håber på jeres forståelse for, at det er et stort puslespil, der skal gå op.
I programmet for Stemmer Bygger Bro vil der foruden korkoncerter også være daglig morgensang i Domkirken og evt. i Rådhushallen samt andre fællessangsarrangementer i løbet af ugen.

Stemmer Bygger Bro handler om de fællesskaber, der opstår, når vi synger sammen. Projektet hylder kor- og fællessang i alle afskygninger og på alle niveauer og har siden 2018 hvert år samlet flere tusinde mennesker om at synge.

TEKNIK:
Vi har ikke økonomisk råderum til det store set-up og har derfor begrænsede muligheder for at stille grej og gear til rådighed. Koncerterne i Musikhuset vil være forstærkede, og på de resterende venues vil der være mulighed for, at man selv medbringer gear efter aftale med os.

KODA:
Vi dækker KODA-afgift for koncerterne for vores medlemskor.

Syng logo small      Kor72 logo black