Live fra korbogen i Aalborg med Tine Ohrt Højgaard

Live fra Korbogen skyder korsæsonen igang og fejrer, at sangen samler os igen. Vi går i dybden med satser fra den nye korbog og Tine Ohrt Højgaard vælger denne lørdag sine favoritter fra korbogen og indstuderer dem med jer.

Glæd jer.

Vi fejrer genåbningen med fire stævner over to weekender rundt i landet, hvor korbogens satser er på programmet i fire forskellige udgaver. Vi er i Odense, Aarhus, Aalborg og København.

Deltagelse: Alle medlemmer kan deltage med korbogen i hånden.

IKKE-medlemmer kan deltage, hvis de melder sig ind i Kor72 som personligt medlem eller melder hele deres kor ind, da korbogen er udgivet eksklusivt til medlemmer. Efter indmeldelse får du/koret bogen tilsendt som indmeldelsesgave.

Meld dig ind i Kor72 her.

Læs meget mere om korbogen her.

Kor72 tager naturligvis forbehold for ændringer i de planlagte aktiviteter, såfremt myndighedernes anbefalinger i forbindelse med Covid-19 nødvendiggør dette. Ved evt. aflysning refunderes indbetalt deltagergebyr.

Instruktøren

TineTine  Ohrt Højgaard underviser i musik på Klejtrup Musikefterskole, på Aalborg Universitetet og som freelance korleder på mange rytmiske korworkshops. Hun er endvidere korleder i vokalgruppen SONO. Mere info om Tine: www.sonovokal.dk/dirigent/2018/2/22/tine-ohrt

Praktiske oplysninger

Kor72s aktiviteter afvikles i store lokaler, med tilpassede deltagerantal og under trygge rammer, der følger myndighedernes anbefalinger.

Tid
Lørdag d. 25. september kl. 10-16:30

Sted
Aalborghus Gymnasium, Sohngårdsholmsvej 60, 9000 Aalborg

Instruktør
Tine Ohrt Højgaard

Repertoire
Satser fra Kor72 bogen 7 udvalgt af Tine Ohrt Højgaard

Pris for deltagelse
Stævneafgift 125 kr.
Unge under uddannelse 60 kr.

Tilmeldingsfrist
Eftertilmelding er mulig frem til fredag d. 24. september kl. 12 ved henvendelse til sekretariat@kor72.dk

Stævnet er støttet af:
Kunstfonden LOGO small JPG