Live fra korbogen i Aalborg med Tine Ohrt Højgaard

Live fra Korbogen skyder korsæsonen igang igen efter et meget magert forår.

Under nedlukningen har vi online sunget sange fra den seneste Kor72-udgivelse, Kor72 bogen 7, på forskellige måder. Nu glæder vi os til igen at samles fysisk og synge sammen - det fejrer vi med fire stævner over to weekender rundt i landet, hvor korbogens satser er på programmet.

Denne lørdag er satserne udvalgt af dagens instruktør, Tine Ohrt Højgaard.

Deltagelse: Alle medlemmer kan deltage med korbogen i hånden.

IKKE-medlemmer kan kun deltage, hvis de melder sig ind i Kor72 som personligt medlem eller melder hele deres kor ind, da korbogen er udgivet eksklusivt til medlemmer. Efter indmeldelse får du/koret bogen tilsendt som indmeldelsesgave.

Meld dig ind i Kor72 her.

Læs meget mere om korbogen her.

Kor72 tager naturligvis forbehold for ændringer i de planlagte aktiviteter, såfremt myndighedernes anbefalinger i forbindelse med Covid-19 nødvendiggør dette. Ved evt. aflysning refunderes indbetalt deltagergebyr.

Instruktøren

TineTine  Ohrt Højgaard underviser i musik på Klejtrup Musikefterskole, på Aalborg Universitetet og som freelance korleder på mange rytmiske korworkshops. Hun er endvidere korleder i vokalgruppen SONO. Mere info om Tine: www.sonovokal.dk/dirigent/2018/2/22/tine-ohrt

Praktiske oplysninger

Kor72s aktiviteter afvikles i store lokaler, med tilpassede deltagerantal og under trygge rammer, der følger myndighedernes anbefalinger.

Tid
Lørdag d. 25. september kl. 10-16:30

Sted
Aalborghus Gymnasium, Sohngårdsholmsvej 60, 9000 Aalborg

Instruktør
Tine Ohrt Højgaard

Repertoire
Satser fra Kor72 bogen 7 udvalgt af Tine Ohrt Højgaard

Pris for deltagelse
Stævneafgift 200 kr.
Unge under uddannelse 100 kr.

Tilmeldingsfrist
D. 1. september.

Stævnet er støttet af:
Kunstfonden LOGO small JPG


Tilmeld