Live fra korbogen i Odense med Jens Johansen

Live fra Korbogen skyder korsæsonen igang og fejrer, at sangen samler os igen. Vi går i dybden med satser fra den nye korbog og Jens Johansen vælger denne lørdag sine favoritter fra korbogen og indstuderer dem med jer.

Glæd jer.

Vi fejrer genåbningen med fire stævner over to weekender rundt i landet, hvor korbogens satser er på programmet i fire forskellige udgaver. Vi er i Odense, Aarhus, Aalborg og København.

Deltagelse: Alle medlemmer kan deltage med korbogen i hånden.

IKKE-medlemmer kan deltage, hvis de melder sig ind i Kor72 som personligt medlem eller melder hele deres kor ind, da korbogen er udgivet eksklusivt til medlemmer. Efter indmeldelse får du/koret bogen tilsendt som indmeldelsesgave.

Meld dig ind i Kor72 her.

Læs meget mere om korbogen her.

Kor72 tager naturligvis forbehold for ændringer i de planlagte aktiviteter, såfremt myndighedernes anbefalinger i forbindelse med Covid-19 nødvendiggør dette. Ved evt. aflysning refunderes indbetalt deltagergebyr.

Instruktøren

jensj1Jens Johansen behøver vist ingen videre introduktion; han er velkendt som en ivrig forkæmper for den rytmiske kormusik i Danmark og som dirigent for koret Vocal Line. Han underviser nye unge dirigenter på Aarhus Universitet og er en meget efterspurgt workshop-instruktør i både Danmark og det øvrige Europa.

Vil du gerne læse lidt mere, præsenteres Jens her på Vocal Lines hjemmeside: https://www.vocalline.dk/dirigenten.html

Praktiske oplysninger

Kor72s aktiviteter afvikles i store lokaler, med tilpassede deltagerantal og under trygge rammer, der følger myndighedernes anbefalinger.

Tid
Lørdag d. 18. september kl. 10-16:30

Sted
Pro Musica Salen, Odense Koncerthus, Claus Bergs Gade 9, 5000 Odense

Instruktør
Jens Johansen

Repertoire
Satser fra Kor72 bogen 7 udvalgt af Jens Johansen

Pris for deltagelse
Stævneafgift 125 kr.
Unge under uddannelse 60 kr.

Tilmeldingsfrist
Eftertilmelding er mulig frem til fredag d. 17. september kl. 12. Evt. spørgsmål henvendes til sekretariat@kor72.dk

Stævnet er støttet af:
Kunstfonden LOGO small JPG