Stemmer Bygger Bro 2021

Korscener med korkoncerter i Aarhus Festuge

Stemmer Bygger Bro fyldte Aarhus Festuge med mange korkoncerter og fællessang i 2018 og 2019. Vi er glade for at vi I Syng og Kor72 har indgået en aftale med Festugen om at overtage, så det gode projekt kan fortsætte. Vi vil stadig være I tæt samarbejde med Aarhus Festuge.

Stemmer Bygger Bro inviterer jer derfor til at være med til at synge korkoncerter i Aarhus Festuge på korscener rundt i byen fra søndag d. 29. august til søndag d. 5. september. I år åbner vi også for, at kor udenfor Aarhus kan søge om plads i programmet.

Mulige koncertsteder forventes at blive følgende: Musikhusets foyer, Aros, Salling Rooftop, DOKK1. Vi forventer at koncerterne tidsmæssigt bliver placeret på eftermiddage og enkelte aftner.

Hvert deltagende kor får som udgangspunkt 20-25 min. til koncert

De økonomiske muligheder vil i vores regi ikke være de samme som i tidligere år;  vi har derfor begrænsede muligheder for at stille grej og gear til rådighed.

HVAD GØR I?

I ansøger om at deltage og giver de oplysninger, der bliver spurgt til i skemaet inden d. 11. juni.

Vi kan ikke garantere, at alle kor kan få plads i programmet. Medlemmer af Syng eller Kor72 vil få førsteprioritet.

I programmet Stemmer Bygger Bro vil der foruden korkoncerter også være daglig morgensang i domkirken og nogle fællessangsarrangementer i løbet af ugen.

Om projektet: Stemmer Bygger Bro handler om de fællesskaber, der opstår, når vi synger sammen. Projektet hylder kor- og fællessang i alle afskygninger og på alle niveauer og har de sidste to år samlet flere tusinde mennesker om at synge. 

I disse Covid-19 tider er der naturligvis forbehold for ændringer i diverse planlagte aktiviteter. Vi håber, at I allerede er i gang med at mødes i korene igen, og vi glæder os til at fylde Danmark med korsang i Festugen i september.

Syng logo small     Kor72 logo black     

Foto: Salling Rooftop, Aarhus Festuge 2018, fotograf Martin Dam Kristensen