Sommerstævne 2021 - Gruppe C - Børnegruppen

Børnegruppen optræder i Kulturhuset. Tønder 2018. Foto: Marie Lindersgaard Hansen

Programmet

Har du lyst til en uge med spændende projekter og nye venskaber, så skal du tage til sommerstævne i Tønder! Vi skal lave en musik- og teaterforestilling i det gamle teater/Kulturhuset i Tønder!

”Sangen der blev væk”

En fortælling om, hvad sang betyder for os – både når vi er alene og sammen!
I det sidste år har vi manglet at synge sammen som vi plejer og vi har opdaget, hvor stor betydning sang har for os i fællesskaber og som udtryksform. I løbet af denne uge skaber vi sammen en teaterkoncert med sange om – ja, at synge!

Vi skal lære en god håndfuld smukke, rørende og iørefaldende sange – både nogle I kender og nogle helt nye, som Camilla har skrevet. Vi skal også i ”digterskole” og skrive tekster selv, som skal være med til at binde sangene sammen. Sådan bliver teaterkoncerten vores helt egen forestilling.

Her er der plads til alle - både til dig, der er vant til at synge eller stå på en scene - og til dig, der er lidt genert og måske ikke har sunget så meget og ikke har lyst til at stå i centrum.

Vi skal grine og hygge os og lave en fantastisk forestilling der skal opføres i Tønder Bys Kulturhus på den gamle teaterscene fra Schweizerhalle.

I skal være sammen med Camilla Tiedt Frith, som står for årets børnegruppe, og hun får hjælp af Kirsten Busk.

Hvis du er i tvivl om noget med tilmelding - eller bare gerne vil høre mere om vores sommeruge - må du gerne ringe til vores sekretariat (61791972) eller skrive til: sekretariat@kor72.dk

Deltagelse:

For at kunne deltage i børnegruppen skal man være fyldt 8 år.

Instruktøren

Camilla TCamilla Tiedt Frith er uddannet Cand. Mag i Musik og Teater fra Københavns Universitet i 2004. Hun har en bred vifte bag sig af musisk virksomhed i alt fra teatermusik, studenterrevy, sangskrivning og frontfigur i orkestret Bagland, underviser i sang og kor samt tovholder og dirigent på pop-up-koret KorKor4000 i Roskilde.

Grupperne

Gruppe A - Klassisk voksengruppe
Gruppe B - Rytmisk voksengruppe
Gruppe C - Børnegruppe (du er her)
Gruppe D - SYNG/Ungdomsgruppe

Praktiske oplysninger

TID
Søndag d. 25. juli kl. 12:30-14 (indkvartering og ankomst) til
Lørdag d. 31. juli kl. 9
med  afslutning fredag den 30. juli

STED
Tønder Gymnasium 
Astronom Hansensgade 9
6270 Tønder

STÆVNEAFGIFT
650 kr. for voksne (+ 100 kr. for ikke-medl.)
300 kr. for børn og unge under uddannelse (u. 30 år), samt SYNGs medlemmer

TILMELDINGSFRIST
Den 20. maj 2021.

Stævnet er støttet af:
Kunstfonden LOGO small JPG


Tilmeld