Sommerstævne 2021 - Gruppe B - Rytmisk voksengruppe

B-gruppen. Tønder 2015. Foto: Torstein Danielsen

Bridges   

På denne rytmiske korworkshop synger vi sange om mødet mellem mennesker (genforeninger) og de glæder og udfordringer, der følger med. Vi markerer på denne måde i år at vi kan genforenes i sang og at sidste år var 100-året for Sønderjyllands genforening med Danmark.

Musikken vil være en blanding af nordiske og amerikanske sange i genrerne pop, soul og folk, og vi kommer omkring kompositioner af både nye, unge, danske og veteraner fra den globale musikscene. Arrangementerne, som har ca. 4-5 stemmer, indstuderes ved brug af en blanding af noder, tekstark og forsyngning. Undervejs i kurset bliver der også tid til improvisations- og stemmetekniske øvelser, ligesom vi udforsker vores stemmers klanglige og fortolkningsmæssige potentiale. Det bliver et hyggeligt, sjovt, koncentreret og energisk forløb.

Deltagelse bliver grundet Covid-19 i år med færre deltagere end normalt og under hensyntagen til pladsforhold/pladskrav, stemmefordeling og familieskab (Læs mere på Tønderstævnets forside omkring deltagelse).

MortenKjaerWebOm instruktøren

Morten Kjær er sanger, sangskriver, vokalarrangør og korleder uddannet fra Det Jyske Musikkonservatoriums rytmiske afdeling i 2002.
Han er en efterspurgt instruktør på korstævner og efteruddannelseskurser i ind- og udland og har en fortid i vokalgrupperne Basix, Vocal Line og M-Pact.
Igennem 8 år havde han base i Los Angeles, men siden 2018 er han tilbage i Europa, hvor han komponerer, indspiller og optræder live både solo og sammen med sit band, Ebb & Flow.
Senest har været involveret i teaterkoncerter på Danmarks Radio (Ledreborg), Fredericia Teater (“Seebach”), Musical Danmark (“Sad i parken”) og Østre Gasværk (“Gas Galla”).
I 2019 udgav han desuden soloalbummet “Retur”.
Læs mere på www.mortenkjaer.dk

Grupperne

Gruppe A - Klassisk voksengruppe
Gruppe B - Rytmisk voksengruppe (du er her)
Gruppe C - Børnegruppe
Gruppe D - SYNG/Ungdomsgruppe

Praktiske oplysninger

TID
Søndag d. 25. juli kl. 12:30-14 (indkvartering og ankomst) til
Lørdag d. 31. juli kl. 9
med  afslutning fredag den 30. juli

STED
Tønder Gymnasium 
Astronom Hansensgade 9
6270 Tønder

STÆVNEAFGIFT
650 kr. for voksne (+ 100 kr. for ikke-medl.)
300 kr. for børn og unge under uddannelse (u. 30 år), samt SYNGs medlemmer.

TILMELDINGSFRIST
Den 20. maj 2021

Stævnet er støttet af:
Kunstfonden LOGO small JPG


Tilmeld