Askov / Rødkildestævnet 2021: Et "skrapt" klassisk korstævne

OBS: Pga. corona-restriktionerne er der foretaget ændringer for dette stævne. Mail udsendt til alle deltagere d. 24.2.

Det "skrappe" klassiske korstævne 29.-30. maj 2021

Det "skrappe" klassiske internatstævne 15.-17. januar 2021 med Urša Lah Rasmussen med Baltisk/Slovensk kormusik på Askov højskole er pga. Covid-19 restriktioner ændret til et weekendstævne med Alice Granum på Rødkilde Gymnasium d. 29.-30. maj 2021.
Stævnet med Urša og Baltisk kormusik vender tilbage på kalenderen, når muligt.

Alice Granum glæder sig til at indstudere Vaughan Williams meget dejlige Five English Folk SongsArvo PärtMorning Star og evt. et par satser fra den nye Kor72 bog. Teksterne i Five English Folk Songs handler på forskellig vis om kærligheden og Vaughan Williams’ tonesprog er meget varieret og rummer melodiøs udfordring i alle stemmer.

Tilmeldingen er lukket og holdet sat. Stævnet er udsat til maj og skulle der blive ledige pladser, vil vi annoncere om dette.

Du er velkommen til at skrive til sekretariatet om muligheden for at komme på en afbudsliste til dette stævne.

 

Deltagerforudsætninger og forberedelse

Noderne tilsendes på forhånd og det forventes, at du har forberedt dig godt på din stemme inden stævnestart. Det er derfor nødvendigt, at deltagere til dette stævne har et godt nodekendskab og en trænet sangstemme, og er i stand til dels at forberede sig grundigt og indstudere hjemmefra, dels at indstudere efter uddelte noder på selve stævnet.

Kor72 tager naturligvis forbehold for ændringer i de planlagte aktiviteter, såfremt myndighedernes anbefalinger i forbindelse med Covid-19 nødvendiggør dette. Ved evt. aflysning refunderes indbetalt deltagergebyr.

AliceGsmallInstruktør

Alice Granum er uddannet musikpædagog og musikleder fra Det Fynske Musikkonservatorium.

Hun har undervist på Københavns Universitet samt på konservatorierne i Aarhus, Esbjerg, København og Odense. Siden 1996 har hun været docent i korledelse på Syddansk Musikkonservatorium. Alice Granum har markeret sig i det danske musikliv, bl.a. som dirigent for Odense og Sønderjyllands Symfoniorkesters Filharmoniske Kor samt Det Fynske Kammerkor. Alice er kendt som en inspirerende dirigent og er en efterspurgt instruktør ved kurser og stævner både i Danmark og i udlandet.