Stævne med Ny Korbog i København, Odense og Aalborg

OBS: Mails udsendt - mandag d. 7.9. til deltagere i Odense og tirsdag d. 8.9. til deltagere i København og Aalborg, samt bekræftelsesmail til alle d. 10.9. Hvis du ikke modtager mail, søg venligst efter den i mapper til spam/reklamer/promoveringer - og finder du ikke mailen, kontakt sekretariatet.

Kor72 har siden sin start i 1972 udgivet korbøger. Organisationen var blot 3 år gammel, da den første Kor72 korbog udkom i 1975. Siden er det blevet til mange bøger i mange farver og vi er nu nået til nummer 7 i rækken.

Vi glæder os til at åbne Kor72 bogen 7 sammen med jer og synge den velkommen.

Startskuddet lyder lørdag d. 19. september i København, Odense og Aalborg.

Kor72 inviterer medlemmer til korbogsstævne, og vi vil i sang bladre den nye bog igennem, så I kan få et indtryk af den og glæde jer til at synge videre hjemme i korene og andre steder, hvor vi mødes.

Det er ganske gratis at deltage i dette stævne og tidsplanen vil være kl. 10 – kl. 15.

Det kan blive blive nødvendigt at dele koret i to hold, hvis der er rigtig mange tilmeldte, da der stadig er særlige forhold vedr. Covid 19, der gør sig gældende i eftersommeren. Reservér derfor hele dagen fra kl. 10 til kl. 17.

Når startskuddet har lydt lørdag d. 19.9., sender vi i ugen efter KORBUSSEN på tur flere steder i landet. Kor72 inviterer repræsentanter fra hvert medlemskor til at komme og få Korbogen præsenteret til en aftenworkshop. Vi kommer forbi flere steder, og I vil modtage en direkte invitation med angivelse af den by, der er mest tilgængelig for jer. Dér vil vi synge fra den nye korbog, så I kan få indtryk af sangene, og I vil få udleveret et korsæt til jeres eget kor. KORBUSSEN stopper i Viborg, Silkeborg, Aarhus, Sønderborg, Næstved og Roskilde.
Vi vil skrive direkte til jeres kors kontaktperson vedrørende KORBUSSEN med invitation i midten af august.

Enkeltmedlemmer og kor, der ikke har mulighed for at deltage på stævne eller møde Korbussen, vil efterfølgende få Kor72 bogen 7 tilsendt.

Med den nye korbog ønsker vi at lancere nyere kormusik i forskellige stilarter. Målet er, at det er enkelt og tilgængeligt, og satserne skal være brugbare både til korenes eget repertoire og til fælles glæde, når vi mødes på tværs af kor over hele landet.

Der er lavet en del nye arrangementer, og hovedvægten er lagt på danske satser, men vi samler også en lille musikalsk buket fra vore nordiske nabolande. Vi kan løfte sløret for, at flere af de sange, der har været sunget i DRs morgensang eller fredags-fællessang, er med i den nye Kor72 bog.

Kor72 tager naturligvis forbehold for ændringer i de planlagte aktiviteter, såfremt myndighedernes anbefalinger i forbindelse med Covid-19 nødvendiggør dette.

Lørdagens korbogs-stævner bliver instrueret af Tóra Vestergaard i København, Alice Granum i Odense og Søren Birch i Aalborg.

Klik her og læs om historien bag og satserne i Kor72 bogen 7, imens vi venter på udgivelsen.

Praktiske oplysninger

Kor72s aktiviteter afvikles i store lokaler, med tilpassede deltagerantal og under trygge rammer, der følger myndighedernes anbefalinger.

Tid
Lørdag d. 19. september kl. 10-15
Reservér dagen til kl. 17

Øvesteder
Gladsaxe Gymnasium, Buddinge Hovedgade 81, 2860 Søborg

Rådhushallen, Odense Rådhus, Flakhaven 2, 5000 Odense C.

Aalborghus Gymnasium, Sohngårdsholmsvej 60, 9000 Aalborg

Instruktører
Tóra Vestergaard (København), Alice Granum (Odense) og Søren Birch (Aalborg)

Repertoire
Satser fra Kor72 bogen 7.

Pris for deltagelse
Deltagelse er gratis for medlemmer

Tilmeldingsfrist
Forlænget til d. 6. september 2020. Kontakt sekretariatet for at høre om evt. ledige pladser: sekretariat@kor72.dk
Bemærk: dette stævne er kun for medlemmer

Kor72s stævneaktiviteter er støttet af:
Kunstfonden LOGO small JPG