BIG IS BEAUTIFUL m. Tina Dickow, Helgi Jónsson og kæmpe kor - NY DATO

Big is beautiful med stort kor, Tina Dickow, Helgi Jónsson, band og Jens Johansen på dirigentpodiet er grundet situationen omkring Covid-19 nu udsat til foråret 2021.

Vi krydser fingre for at det store projekt kan gennemføres d. 9.-11. april 2021 og er heldige at både Musikhuset Aarhus, Tina Dickow & Helgi Jónsson samt Jens Johansen kan i denne weekend

Tilmeldte har fået direkte besked d. 20. august. Hvis du ikke modtog mailen, søg venligst efter den i mapper til spam/reklamer/promoveringer - og finder du ikke mailen, kontakt sekretariatet.

Deltagelse og forberedelse:
Deltagelse er som altid under hensyn til stemmebalance og plads. Nogle af satserne bliver klargjort til forberedelse hjemmefra, og andre indstuderes udelukkende på selve stævnet. Det er naturligvis en forudsætning for deltagelse, at du kan deltage i hele forløbet (se datoer og tidsramme til højre).

Vigtigt vedr. stævne-sluttidspunkt: Der bliver to koncerter til dette projekt, da der er stor efterspørgsel på publikumsbilletter. Første koncert bliver søndag kl. 16 og varer ca. 1½ time. Anden koncert bliver kl. 19. Det er jo fantastisk at kunne synge koncerten to gange! DVS at I skal kunne deltage indtil kl. ca. 20:30 søndag d. 11. april.

Kor72 tager naturligvis forbehold for ændringer i de planlagte aktiviteter, såfremt myndighedernes anbefalinger i forbindelse med Covid-19 nødvendiggør dette. 

Hvis der skulle blive ledige korpladser vil vi melde dette ud efter nytår.