BIG IS BEAUTIFUL m. Tina Dickow, Helgi Jónsson og kæmpe kor

 

Kor72s projektrække under titlen Syng med de store får til foråret vokseværk på Store Scene i Aarhus Musikhus - denne gang i et endnu større projekt under titlen: Big is beautiful

Glæd jer til at synge med Tina Dickow og Helgi Jónsson med band i et kæmpekor med Jens Johansen på dirigentpodiet.

I 2017 arrangerede Kor72 og Syng et kæmpe korprojekt i forbindelse med Kulturby Aarhus. Projektet var forbeholdt regionens kor.

Nu gentager Kor72 succesen og denne gang kan korister fra hele landet tilmelde sig projektet.

Få en helt fantastisk oplevelse med nogle af Tina Dickows allerstørste numre – nu suppleret med den overvældende klang af 400 korsangere og hendes faste band. På programmet vil vi også synge nogle af Helgi Jonssóns smukke sange.

Tina Dickow og Helgi Jónssons smukke numre vil i Jens Johansens arrangementer få tilført endnu flere nuancer og fremstå stort og flot med det vokale aspekt i centrum, når vi slår dørene op til den afsluttende koncert i musikhusets store sal.

Deltagelse og forberedelse:
Da vi er rykket ind i Store Sal, er der plads til mange korsangere. Deltagelse er som altid under hensyn til stemmebalance og plads. Nogle af satserne bliver klargjort til forberedelse hjemmefra, og andre indstuderes udelukkende på selve stævnet. Det er naturligvis en forudsætning for deltagelse, at du kan deltage i hele forløbet (se datoer og tidsramme til højre).

Vigtigt vedr. stævne-sluttidspunkt: Koncerten bliver søndag kl. 16 og varer ca. 1½ time. Der er mulighed for at lave koncert igen kl. 19, hvis publikumsbilletterne til første koncert udsælges hurtigt (og det går allerede strygende). Det ville jo være fantastisk at kunne synge koncerten to gange!

DVS at I derfor skal være forberedt på at kunne deltage indtil kl. ca. 20:30 søndag d. 22. marts, da chancerne er gode for aftenkoncerten også.

Det blir´ stort, det blir´ flot: BIG IS BEAUTIFUL 2020!

Vedr. publikumsbilletter: Billetsalget er åbnet via Musikhusets billetsalg. Til jeres information er der reserveret publikums-billetter til køb for korister, som holdes tilbage, indtil I får besked om deltagelse.