BIG IS BEAUTIFUL m. Tina Dickow, Helgi Jónsson og kæmpe kor - NY DATO

 - VIGTIG MEDDELELSE UDSENDT PÅ MAIL TIL ALLE DELTAGERE MANDAG D. 9. MARTS:

Kor72 har sammen med Musikhuset, Tina Dickow og Jens Johansen arbejdet på højtryk og kan meddele følgende:
Med de nye anbefalinger fra myndighederne er det desværre ikke muligt at gennemføre projektet BIB i weekenden d. 20.-22. marts. MEN i stedet for at aflyse projektet, udsætter vi det.
Det er glædeligt, at Musikhuset, Tina Dickow og Jens Johansen har én fælles mulighed i kalenderen i 2020 og derfor bliver projektet flyttet til weekenden d. 9. - 11. oktober, med samme tidsplan, og med to koncerter søndag d.11. oktober.

LÆS med og få alle vigtige oplysninger i deltagermailen. HOLD ØJE MED MAIL!

Kor72s projektrække under titlen Syng med de store får til efteråret vokseværk på Store Scene i Aarhus Musikhus - denne gang i et endnu større projekt under titlen: Big is beautiful

Glæd jer til at synge med Tina Dickow og Helgi Jónsson med band i et kæmpekor med Jens Johansen på dirigentpodiet.

I 2017 arrangerede Kor72 og Syng et kæmpe korprojekt i forbindelse med Kulturby Aarhus. Projektet var forbeholdt regionens kor.

Nu gentager Kor72 succesen og denne gang kan korister fra hele landet tilmelde sig projektet.

Få en helt fantastisk oplevelse med nogle af Tina Dickows allerstørste numre – nu suppleret med den overvældende klang af 400 korsangere og hendes faste band. På programmet vil vi også synge nogle af Helgi Jonssóns smukke sange.

Tina Dickow og Helgi Jónssons smukke numre vil i Jens Johansens arrangementer få tilført endnu flere nuancer og fremstå stort og flot med det vokale aspekt i centrum, når vi slår dørene op til de afsluttende koncerter i musikhusets store sal.

Deltagelse og forberedelse:
Da vi er rykket ind i Store Sal, er der plads til mange korsangere. Deltagelse er som altid under hensyn til stemmebalance og plads. Nogle af satserne bliver klargjort til forberedelse hjemmefra, og andre indstuderes udelukkende på selve stævnet. Det er naturligvis en forudsætning for deltagelse, at du kan deltage i hele forløbet (se datoer og tidsramme til højre).

Vigtigt vedr. stævne-sluttidspunkt: Der bliver to koncerter til dette projekt, da der er stor efterspørgsel på publikumsbilletter.

Første koncert bliver søndag kl. 16 og varer ca. 1½ time. Anden koncert bliver kl. 19. Det er jo fantastisk at kunne synge koncerten to gange!

DVS at I skal kunne deltage indtil kl. ca. 20:30 søndag d. 11. oktober.

Det blir´ stort, det blir´ flot: BIG IS BEAUTIFUL 2020!

Vedr. publikumsbilletter: Billetsalget er foregået via Musikhusets billetsalg. Billetter til de oprindelige koncertdatoer i marts er konverteret til billetter til koncerterne i oktober.