Stemmer Bygger Bro 2024

Foto: Salling Rooftop, Aarhus Festuge 2018, fotograf Martin Dam Kristensen

Korscener med korkoncerter i Aarhus Festuge 2024 - "Mind the Gap"

Stemmer Bygger Bro fylder igen i 2024 Festugen med korkoncerter og fællessang.
Syng og Kor72 samarbejder om projektet og er glade for det tætte samarbejde med Festugen og Aarhus kulturinstitutioner.

HVORNÅR:
I Aarhus Festuge, som i år ligger d. 30.8. – d. 8.9. Vi arbejder på at få så mange korscener som muligt i byen, så vi kan få plads til mange kor og fylde Festugen med kormusik.

MULIGE KONCERTSTEDER:
Vi prioriterer at koncerterne er i ”åbne rum”, hvor der er naturlig trafik af besøgende, så mange har mulighed for at opdage korsangen ved blot at gå forbi. Det forventes at blive følgende: Musikhusets Foyer, Salling Rooftop, DOKK1, en kirke og evt. et uderum mere. Vi kan ikke garantere, at alle kor kan få plads i programmet, men vi får plads til mange. Kor, som er medlemmer af Syng eller Kor72, vil få førsteprioritet.
Til orientering: Vi kan desværre IKKE formidle lokaler til opvarmning for korene inden koncerterne - men det plejer I at løse godt i korene selv.

TID FOR KONCERTERNE:
I skemaet har I mulighed for at angive, hvornår I kan synge. Herefter forsøger vi at få puslespillet til at gå op, så alle får et tidspunkt og et venue, der passer dem. Vi forventer, at koncerterne vil ligge tidligst søndag d.1. september, og at vi primært kan tilbyde eftermiddagstider samt enkelte aftener. Hvert deltagende kor får som udgangspunkt 20-25 min. til koncert.

Samarbejde mellem kor: Pga. Stemmer Bygger Bro’s fokus på fællesskab og dét at mødes på tværs, vil vi gerne understøtte, at nogle af årets korkoncerter foregår i samarbejde mellem flere kor. Derfor må I gerne angive i jeres tilmelding, hvis I har dialog med et andet kor om at lave en fælleskoncert. I må meget gerne synge fælles program til sådan en koncert, men det er ikke et krav.

HVAD GØR I?

Ansøgning skal ske via tilmeldingslinket (den grønne knap) her på siden her senest d. 1. juni. Efter deadline vil vi lægge skemaet så hurtigt som overhovedet muligt, men vi håber på jeres forståelse for, at det er et stort puslespil, der skal gå op.

I programmet for Stemmer Bygger Bro arbejder vi på, at der, foruden korkoncerter, også vil være daglig morgensang i Domkirken og evt. i Rådhushallen samt andre fællessangsarrangementer i løbet af ugen.

Efter deadline vil vi lægge skemaet så hurtigt som overhovedet muligt, men vi håber på jeres forståelse for, at det er et stort puslespil, der skal gå op.

TEKNIK:
Vi har ikke økonomisk råderum til det store set-up og har derfor begrænsede muligheder for at stille grej og gear til rådighed. Koncerterne i Musikhuset vil være forstærkede, og på de resterende venues vil der evt. være mulighed for, at man selv medbringer gear efter aftale med os.

KODA
betales af Syng og Kor72

Stemmer Bygger Bro handler om de fællesskaber, der opstår, når vi synger sammen. Projektet hylder kor- og fællessang i alle afskygninger og på alle niveauer og har siden 2018 hvert år samlet flere tusinde mennesker om at synge. 

 

Syng logo small      Kor72 logo black 


Tid
Søndag d. 1. til og med søndag d. 8. september

Sted
Aarhus

Tilmeldingsfrist
Forlænget til d. 4. juni. Tilbagemelding senest d. 20. juni.