BIG IS BEAUTIFUL med Tina Dickow i København d. 5.-7. april

Mail med øvemateriale udsendt til alle deltagere d. 29.2. Har du ikke modtaget mailen, søg venligst efter den i mapper til spam/reklamer/promoveringer - og finder du ikke mailen, kontakt sekretariatet.

Det er stort, at vi kan invitere til BIG IS BEAUTIFUL i København med afsluttende koncerter i DRs Koncertsal. Kor72 lancerede første gang projekt Big is Beautiful under Kulturby Aarhus i 2017. Siden har både Tina Dickow og Mads Langer været solister i projektet i Aarhus.

Det er en kæmpe glæde, at Kor72 har fået et samarbejde op at stå med DR Koncerthuset, så BIB nu også kan rykke øst for Storebælt.

Der er lagt op til en oplevelse af de helt store, når Big is Beautiful præsenterer en enestående koncert med Tina Dickow og Helgi Jónsson med band, suppleret med den store klang af 400 korsangere, dirigeret af Jens Johansen.

Big is Beautiful-koncerten præsenterer et program med Dickows meget smukke og anmelderroste dansksprogede sange fra albummet Bitte små ryk fra 2022. Der vil dog også blive suppleret med sange fra Tina Dickows omfattende bagkatalog. Alle sangene arrangeres som sædvanligt af Jens Johansen.

Deltagelse og forberedelse:
Vi ved der vil være stor interesse for deltagelse og projektet har plads til 400 korsangere, hvoraf det er besluttet at reservere et antal til unge gymnasieelever og yngre sangere fra Syngs medlemmer.
Deltagelse er som altid under hensyn til stemmebalance og plads. Netop derfor kan deltagelse IKKE ske alene ud fra først til mølle-princippet. Medlemmer af Kor72 og Syng har førsteprioritet for deltagelse. Man skal være forberedt på, at man især søndag kommer til at stå meget op under både korprøver og koncerter.

Nogle af satserne bliver klargjort til forberedelse hjemmefra og andre indstuderes udelukkende på selve stævnet. Det er naturligvis en forudsætning for deltagelse, at du kan deltage i hele forløbet (se datoer til højre, oplysninger om prøvetider følger).

Vigtigt vedr. stævne-sluttidspunkt: Projektet afsluttes med 2 koncerter: Kl.16 og kl. 20. Det betyder, at man ved tilmelding skal kunne deltage i begge koncerter med forventet sluttidspunkt ca. kl. 21.30 søndag d. 7. april.

Vedr. publikumsbilletter: Det er første gang, Kor72 samarbejder med DR om dette store projekt, og der kan IKKE tilbageholdes billetter til korister. Begge koncerter er udsolgt og levner derfor ikke mulighed for køb af publikumsbilletter senere, men oplevelsen som korsanger kan vi garantere bliver kæmpestor i DRs Koncertsal.


Kor72s stævneaktiviteter er støttet af:

Kunstfonden LOGO small JPG

Praktiske oplysninger

Tid
D. 5.-7. april 2024

Fredag: kl. 19-22
Lørdag: reservér kl. 9.30-18
Søndag: reservér kl. 9.30-21.30

Øvested:
Fredag og lørdag: Sankt Annæ Gymnasium, Sjælør Boulevard 135, 2500 Valby
Søndag: DR Koncerthuset, Ørestads Blvd. 13, 2300 København S

Koncertsted
DR Koncerthuset, Ørestads Blvd. 13, 2300 København S

Instruktør
Jens Johansen

Solister
Tina Dickow og Helgi Jónsson med band

Repertoire
Sange af Tina Dickow i arrangementer af Jens Johansen

Pris for deltagelse
Stævneafgift 350 kr.
Unge under uddannelse 175 kr.
Ikke-medlemmer 350 + 125 kr.
Kontaktpersoner i Kor72 medlemskor 175 kr.
Korledere i Kor72 medlemskor deltager gratis.

Tilmeldingsfrist
D. 10. januar (med forbehold for tidligere lukning ved overtegning). Interesserede kan kontakte sekretariatet for at høre om evt. ledige pladser: sekretariat@kor72.dk