John Rutters Requiem i København 5./6. + 11.-13. november

John Rutter dirigerer sit eget Requiem i Grundtvigs Kirke, København

Vi er glade for, at det er lykkedes os at lave en aftale med John Rutter om at gæste Danmark og være med til at fejre 50 års jubilæet med hans smukke Requiem.

Koncertweekenden bliver d. 11.-13. november, og der vil endvidere være en øvedag, enten fredag d. 4., lørdag d. 5. eller søndag d. 6. november med en anden dirigent.

Koret bliver akkompagneret af et mindre ensemble og solist til koncerten, og korister skal have øvet deres egen stemme inden stævnestart.

Flere oplysninger følger - Sæt X i kalenderen allerede nu.

Komponist og instruktør:

john rutter 013 5 768x960John Rutter er som komponist og dirigent frem for alt berømt for kormusik. Han blev uddannet på Clare College i Cambridge, byen hvor han selv siden grundlagde sit eget kor, Cambridge Singers, som han stadig dirigerer. Koret er berømt for dets indspilninger af kirkemusik, herunder Rutters egne værker, primært på hans eget plademærke, Collegium Records. John Rutter er blandt meget andet redaktør på serien Oxford Choral Classics. I 1996 blev han tildelt Lambeth Doctorate of Music for hans bidrag til kirkemusikken, og i 2007 ordenen CBE, Commandor of the British Empire, for hans musikalske tjenester.

Rutters store værker, heriblandt hans Requiem, bliver opført verden over, og mange af hans kortere værker er blevet standardrepertoire. John Rutter virker som komponist, dirigent og korambassadør; han rejser flittigt og vi glæder os over, at turen nu er kommet til Danmark i Kor72s jubilæumsår.

Læs mere om John Rutter på hans hjemmeside her: https://johnrutter.com/

Praktiske oplysninger

Tid
Ekstra korprøve
Fredag d. 4 (aften), lørdag d. 5. eller søndag d. 6. november. Afklares snarest.

Koncertweekend
Fredag d. 11. - søndag d. 13. november

Sted
København - adresse følger

Koncert
Grundtvigs Kirke, På Bjerget 14B, 2400 København NV

Instruktør
John Rutter

Repertoire
John Rutter: Requiem

Pris for deltagelse
Oplysninger følger

Tilmelding
Tilmelding åbner i uge 25.

Kor72s stævneaktiviteter er støttet af:
Kunstfonden LOGO small JPG