Tonefilmstræf med Ole Jørgensen i København

Ole Jørgensen vil til dette stævne genopfriske stemningsfulde, slidstærke slagere i enkle og tilgængelige arrangementer.

De enkelte numre er endnu ikke fastlagt, men vi kan løfte sløret for satser som  "Duerne flyver" fra spillefilmen Jeg er sgu min egen (1967)  med tekst af Klaus Rifbjerg og musik af Bent Fabricius, ”Den allersidste dans”  fra Mød mig på Cassiopeia (1951)  med tekst af Børge Müller og musik af Kai Normann Andersen.

Vi vil naturligvis tilføje flere hits til repertoiret, og mon ikke vi også vil se sangene "Forelsket i København" og Svend Gylmarks "Du er min øjesten" på listen?

SÆT X I KALENDEREN OG GLÆD JER TIL ET KORSTÆVNE I OLES INSPIRERENDE UNIVERS MED FESTLIG OG IØREFALDENDE MUSIK

Om instruktøren

Ole J 1Ole Jørgensen er uddannet ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og Malmö Academy of Music. Han er dirigent ved Den Danske Sinfonietta, instruktør ved diverse kor-stævner og tilknyttet dirigent og korsats-arrangør for en række kor i hovedstadsområdet. Ole Jørgensen arrangerer alle korsatser og sørger for, at repertoiret helt sikkert kan læres i løbet af stævnet, så alle føler sig trygge og klar til at synge den store nytårskoncert om søndagen. 

Læs mere om Ole på hans hjemmeside her: www.olejorgensen.com

 

Praktiske oplysninger

Tid
Lørdag d. 13. november
Søndag d. 14. november

Sted
København - oplysninger følger

Instruktør
Ole Jørgensen

Repertoire
Populære sange fra filmens verden

Pris for deltagelse
Stævneafgift 300 kr.
Unge under uddannelse 150 kr.
Ikke-medlemmer 300 + 100 kr.

Tilmelding
Tilmeldingen åbner efter sommerferien.

Kor72s stævneaktiviteter er støttet af:
Kunstfonden LOGO small JPG