Sommerstævne i Tønder uge 30 - AFLYST

TØNDER SOMMERSTÆVNE I UGE 30 ER AFLYST

Sommerstævnet i Tønder er et flagskib for Kor72 og derfor er det med blødende hjerte, at det for andet år i træk ikke bliver muligt at mødes flere generationer på tværs og synge sammen og nyde fællesskabet.

Der er desværre ikke blevet slækket på retningslinjerne for korsang ved genåbning d. 21.5.  Retningslinjerne foreskriver, at vi IKKE  må være samlet flere end det til enhver tid gældende forsamlingsloft, som bliver hævet til 100 personer d. 11. juni. Det betyder, at vi som kor IKKE kan undtages i større forsamlinger til korprøver og stævner, og at vi dermed ikke vil kunne samles til morgen- og aftensamling. Der er endvidere fortsat afstandskrav på to x to meter, og desuden mange krav vedrørende rengøring, beredskab, bespisning m.m.

Et Tønderstævne uden fællessamlinger, med store afstandskrav og i øvrigt mange restriktioner vil desværre ikke være et korstævne,  vi kan forsvare at mødes omkring.

Vi kan heldigvis midt i skuffelsen løfte sløret for, at vi har besluttet at invitere jer til et brag af et Tønder jubilæums-sommerstævne i uge 30 næste år, 2022, hvor Kor72 fylder 50 år. Dette selvom det samtidig er Nordklangs-år, hvor vi ikke plejer at have korstævne i sommerferien. Efter flere års pause er vi sikre på, at der er sangere nok til begge begivenheder.

Praktiske oplysninger

TID
Sæt allerede nu kryds i kalenderen i 2022:
Søndag d. 24. juli kl. 12:30-14 (indkvartering og ankomst) til
Lørdag d. 30. juli kl. 9
med  afslutning fredag den 29. juli

STED
Tønder Gymnasium 
Astronom Hansensgade 9
6270 Tønder

Kor72s stævneaktiviteter er støttet af:
Kunstfonden LOGO small JPG