BIG IS BEAUTIFUL m. Tina Dickow, Helgi Jónsson og kæmpe kor

VIGTIGT: Vi har udsendt mail til alle på deltagerlisten mandag d. 27. september med praktiske oplysninger og link til øvemateriale. Se efter mails i spam, hvis du ikke finder den i din indbakke; findes den heller ikke der, kontakt sekretariat@kor72.dk.

Big is beautiful med stort kor, Tina Dickow, Helgi Jónsson, band og Jens Johansen på dirigentpodiet er efter flere udsættelser grundet situationen omkring Covid-19 omsider klar til afvikling og vi glæder os til at gennemføre det store projekt d. 29.-31. oktober 2021.

Deltagelse og forberedelse:
Deltagelse er som altid under hensyn til stemmebalance og plads. Nogle af satserne bliver klargjort til forberedelse hjemmefra, og andre indstuderes udelukkende på selve stævnet. Det er naturligvis en forudsætning for deltagelse, at du kan deltage i hele forløbet (se datoer og tidsramme til højre).

Vigtigt vedr. stævne-sluttidspunkt: Der bliver to koncerter til dette projekt, da der er stor efterspørgsel på publikumsbilletter. Første koncert bliver søndag kl. 16 og varer ca. 1½ time. Anden koncert bliver kl. 19. Det er jo fantastisk at kunne synge koncerten to gange! DVS at I skal kunne deltage indtil kl. ca. 20:30 søndag d. 31. oktober.

Kor72 tager naturligvis forbehold for ændringer i de planlagte aktiviteter, såfremt myndighedernes anbefalinger i forbindelse med Covid-19 nødvendiggør dette. 

Hvis der skulle blive ledige korpladser vil vi melde dette ud efter sommerferien.

Praktiske oplysninger

Kor72s aktiviteter afvikles i store lokaler, med tilpassede deltagerantal og under trygge rammer, der følger myndighedernes anbefalinger.

Tid
Fredag d. 29. oktober kl. 19-22
Lørdag d. 30. oktober kl. 10-18
Søndag d. 31. oktober kl. 9:30-20:30

Øvested
Fredag: Risskov Gymnasium, Tranekærvej 70, 8240 Risskov
Lørdag og søndag: Musikhuset Aarhus, Thomas Jensens Allé 2, 8000 Aarhus

Koncerter
Kl. 16 og kl. 19 i Musikhuset Aarhus, Store Scene.

Instruktør
Jens Johansen

Solister
Tina Dickow og Helgi Jónsson med band

Repertoire
Sange af Tina Dickow og Helgi Jónsson i arrangementer af Jens Johansen

Pris for deltagelse
Stævneafgift 350 kr.
Unge under uddannelse 175 kr.
Ikke-medlemmer 350 + 100 kr.

Tilmelding
Tilmelding har fundet sted i foråret 2020.

Kor72s stævneaktiviteter er støttet af:
Kunstfonden LOGO small JPG