Jul med Groth og Johansen

Line Groth og Jens Johansen er gået sammen om dette stævne, hvor der skal synges nye julearrangementer med udgangspunkt i Vocal Line’s jule-CD fra 2016, It’s Comming On Christmas. Nogle af arrangementerne synges i helt samme version, andre er blevet redigeret til lejligheden.

Der er garanti for en dejlig julestemning, når Groth og Johansen præsenterer julesange i nye arrangementer i Vocal Line-stil og stævnets program vil være satser fra et helt nyt julehæfte, titler som Skyerne gråneHjerte løft din glædes vingerSilent Night og Mit hjerte altid vanker m.fl.

Stævnets afsluttes med deltagelse i Vocal Lines julekoncert i Helligåndskirken i København, hvor stævnekoret deltager med 3 – 4 sange fra weekendens arbejde. Glæd jer til en forrygende oplevelse.

Om instruktørerne

91c4388874Line Groth er kandidat fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2012 med speciale i sang og korledelse. Som sanger, arrangør og medleder i det anerkendte rytmiske kor Vocal Line har hun bl.a. optrådt i New York med vokalkunstneren, Bobby McFerrin.
Line synger også i den prisvindende elektroniske vokalgruppe Postyr og er desuden leder af vokalensemblet Naura. Hun har bred erfaring i at lave workshops med sangere i alle aldersgrupper og på alle niveauer, og i Kor72 er hun kendt for sin entusiasme, utrolige musikalitet, opfindsomhed og ihærdighed.
Læs mere om Line på hendes hjemmeside www.linegroth.dk/om-mig/

Jens JohansenJens Johansen behøver vist ingen videre introduktion; han er velkendt som en ivrig forkæmper for den rytmiske kormusik i Danmark og som dirigent for koret Vocal Line. Han underviser nye unge dirigenter på Aarhus Universitet og er en meget efterspurgt workshop-instruktør i både Danmark og det øvrige Europa.

Vil du gerne læse lidt mere, præsenteres Jens her på Vocal Lines hjemmeside: https://www.vocalline.dk/dirigenten.html

 

 

Praktiske oplysninger

Tid
Lørdag d. 17. november kl. 10 - 17
Søndag d.18. november kl. 9:30 - ca. 17

Sted
Gammel Hellerup Gymnasium, Svanemøllevej 87, 2900 Hellerup

Afslutningskoncert søndag kl. 16:
Helligåndskirken, Niels Hemmingsens Gade 5, 1153 København

Instruktører
Line Groth og Jens Johansen

Repertoire
Julesatser i Vocal Line-stil. Se stævnebeskrivelsen.

Pris for deltagelse
Stævneafgift 325 kr.
Unge under uddannelse 165 kr.
Ikke-medlemmer 325 + 100 kr.

Tilmeldingsfrist
D. 21. oktober. OBS: Sopraner og alter tilmeldt efter 9. oktober kl. 10 kommer på venteliste, da disse stemmegrupper allerede er overtegnede.
Kontakt sekretariatet for at høre om evt. ledige pladser: sekretariat@kor72.dk

Stævnet er støttet af:
Kunstfonden LOGO small JPG