Korstemmens dag - "Back to basics" - Aarhus

Til Korstemmens dag i Aarhus vil vi være i selskab med det erfarne og inspirerende makkerpar, sanger Laura Flensted-Jensen og sanger og kordirigent Niels Bo Emgren.

Med nøgleordet ”Back to Basics” vil de to sammen og på skift arbejde med relevant stemmetræning til glæde og gavn for korsangerens brug i eget kor og korsatserne, der arbejdes med på dagen, vil være så enkle, at netop stemmetræning kan være i centrum i hele dagens arbejde.

Der vil blive lagt fokus på:                                                                                

  • Kropsholdning
  • Vejrtrækning
  • Klangfarver og stemmens funktioner
  • Intonation
  • Energi, dybde og højde
  • ...og meget mere

I løbet af dagen vil vi have mulighed for at dele koret så stemmepædagog og dirigent på skift arbejder med dame- og herrestemmer.

 Ny inspiration til jeres eget korarbejde.

Om instruktørerne

LauraNielsBoLaura Flensted-Jensen debuterede fra solistklassen på Det Jyske Musikkonservatorium i 2005. Hun er uddannet ved docent Ulla Wang og docent Frode Stengaard, og hun er desuden elev af tidligere professor Peer Birch. Sideløbende har hun deltaget i adskillige mesterkurser. Laura underviser på den jyske sangskole og er desuden freelance solist i forskellige ensembler.

Niels Bo Emgren er uddannet klassisk sanger og sangpædagog og debuterede fra solistklassen på Det Jyske Musikkonservatorium i 2001. Senere har han studeret kor-ledelse hos Alice Granum på Det fynske Musikkonservatorium, med hvem han har udgivet den anmelderroste bog Syng ud – Syng op. Niels Bo har som freelance sanger medvirket som solist ved mange kor- og orkesterkoncerter. Derudover fungerer han til dagligt som organist ved Bryrup, Vinding og Vrads Kirker. Hans alsidige evner som sanger, pianist og dirigent har desuden gjort ham til en afholdt stemmecoach. Han er fast dirigent for Jysk Akademisk kor i Aarhus

Praktiske oplysninger

Tid
Lørdag d. 29. september kl. 10-16

Sted
Remisen, Godsbanen, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C

Instruktører
Laura Flensted-Jensen og Niels Bo Emgren

Program
Stemmepleje

Pris for deltagelse
Kr. 100

Tilmeldingsfrist
D. 9. september. Stadig ledige pladser til herrestemmer. Kontakt sekretariatet for tilmelding: sekretariat@kor72.dk

Stævnet er støttet af:
Kunstfonden LOGO small JPG