Danmark synger julen ind i DR med Phillip Faber

Se eller gense julekoncerten på dr.dk via linket her:
www.dr.dk/tv/se/danmark-synger-julen-ind-radio/danmark-synger-julen-ind-tvk/danmark-synger-julen-ind-7

Vi glæder os i denne tid...

DR har igen inviteret Kor72 til at være med til at synge julen og julestemningen ind i DRs Koncerthus. Dirigent Phillip Faber vil som de sidste par år styre slagets gang, og udover det store amatørkor vil kor fra DR og gæstesolister deltage. Som der efterhånden er tradition for, transmitteres koncerten live på DR K og på dr.dk.

Det er fjerde gang Kor72 deltager med en stor flok korister i DR til dette stemningsfulde projekt, hvor vi er med til at synge for hele Danmark.

Forudsætninger for deltagelse

Vi gør opmærksom på, at DR-huset er et stort hus, og da koret kan opholde sig og øve et stykke fra koncertsalen, vil det være nødvendigt, at man kan holde til at gå ad trapper og gange, da elevatorkapaciteten er begrænset. Deltagere skal være forberedt på ventetid i løbet af dagen, da øveforløb skal afstemmes med øvrige medvirkende og selve tv-produktionen.

Satserne indstuderes hjemmefra, for øveforløbet bliver kort på dagen. Antallet af satser og hvilke, det bliver, følger snarest. Men det bliver tilgængelige og enkle satser, så det er muligt at indstudere hjemme, og Kor72 laver øvelinks. Deltagere printer selv noder, som medbringes i en sort mappe.

Deltagelse er som sædvanlig under hensyntagen til stemmefordeling/balance og fysiske pladshensyn; vi har godt 300 korpladser.
DR og Kor72 har valgt, at det igen i år er gratis at deltage.

Instruktøren

philipfaberPhillip Faber er født i 1984 og har siden 2013 været chefdirigent for DR-pigekoret.

Phillip har i sin lange musikalske uddannelse haft fokus på komposition og kordirektion, og har studeret hos en række fremtrædende dirigenter og komponister. Blot i de seneste år har han studeret ved det danske Voces Academy, han tog en BA-grad i komposition fra Det Kgl. danske Musikkonservatorium i 2011 og blev MA i kordirektion fra Kungliga Musikhögskolan i 2014.

Med sig har han mange års erfaring med komposition, sceneinstruktion og korledelse, og han er efterspurgt som foredragsholder og instruktør på korstævner.

Læs mere om Phillip på hans egen hjemmeside: www.phillipfaber.dk

Praktiske oplysninger

Tid
Søndag d. 2. december 2018
(Detaljeret øveplan følger, reservér hele dagen. Koncerten starter kl. 20)

Sted
DR Koncerthuset
Ørestads Blvd. 13
2300 København S

Instruktør
Phillip Faber

Repertoire
Julens sange & salmer

Pris for deltagelse
Deltagelse er gratis

Tilmelding
Tilmeldingsfrist 23. oktober
OBS: Sopraner og alter tilmeldt efter 2. oktober kl. 14 kommer på venteliste, da disse stemmegrupper allerede er overtegnede.
Kontakt sekretariatet for at høre om evt. ledige pladser: sekretariat@kor72.dk