Vestjylland synger rytmisk

Groove og ballade med Tine Ohrt:

Kor72 bevæger sig vestpå og vil lørdag d. 27. oktober gøre stop i Herning, hvor vi med glæde sætter Tine Ohrt stævne til en dag med sprudlende rytmisk korsang.

Tine siger selv om workshoppen: Nogen gange hører vi musik, hvor det fede groove giver os lyst til at danse, og nogen gange er det de lækre klange, der får musikken til at ”smelte” i vores øregange, eksempel i en smuk ballade.

Det er netop disse to elementer i musikken som er udgangspunktet for dette stævne.  

Vi skal bl.a. synge Lykke Li´s nummer I follow River, som har masser af power og groove, og vi skal synge lækre ballader som f.eks. Ulige numres smukke sang Frit Land - og så skal vi synge Tøsedrengenes Ud under åben himmel som har det hele. Koret skal også synge: Because med Beatles i en ny og overraskende indpakning.

Tine synger i den anerkendte vokalgruppe Vox 11, som oprindelig kommer fra Herning og Sangen Frit Land sang Vox11 netop til landsstævnet i Herning sidste sommer.

Gå ikke glip af Tine Ohrt, der med sin store musikalitet og inspirerende indstudering tager os med på en dags rejse i det bedste fra det rytmiske korrepertoire.

Det rytmiske Herningkor Vocal Pleasure er stamkor på workshoppen.

Sæt X i kalenderen allerede nu.

Instruktøren
Tine OhrtTine Ohrt Højgaard arbejder som korleder, underviser, arrangør og sanger. Hun er uddannet cand.mag. i musik fra Aalborg Universitet med specialisering i rytmisk korledelse.
Tine startede sin karriere som vocal coach i flere store musicalproduktioner, og har siden dirigeret alt fra børnekor til små jazzensembler og større gospelkor.
Ud over at være fast dirigent for SONO, underviser hun til daglig på Klejtrup Efterskole i musik og matematik - samt i rytmisk korledelse på Aalborg Universitet og på Nordjysk Musikkonservatorium.
Ved siden af det faste arbejde afholder Tine workshops i korledelse for både kommende og nuværende rytmiske kordirigenter, samt små og store korworkshops for alt fra børn til erfarne sangere. På disse workshops bliver der lagt særlig vægt på begreberne groove og feeling som musikkens rytmiske grundlag.
Tine har desuden beskæftiget sig meget med "circle singing", en sangform oprindeligt kreeret af vokallegenden Bobby McFerrin, hvor en gruppe sangere, på stedet, improviserer sig frem til musikken.

Praktiske oplysninger

Tid
Lørdag d. 27. oktober kl. 10-17

Sted
Festsalen, Herning Gymnasium, H.P. Hansens Vej 8, 7400 Herning

Instruktør
Tine Ohrt

Repertoire
Se stævnebeskrivelsen

Pris for deltagelse
Stævneafgift 175 kr.
Unge under uddannelse 85 kr.

Tilmeldingsfrist
D. 7. oktober. Kontakt sekretariatet for at høre om evt. ledige pladser: sekretariat@kor72.dk

Stævnet er støttet af:
Kunstfonden LOGO small JPG