Jazz og pop med Bertrand Gröger

Vi er glade for, at Kor72 for første gang kan byde velkommen til en af Tysklands store navne indenfor den rytmiske jazz/poppede korscene.

Ved workshoppen vil Bertrand Gröger bl.a. arbejde med sit arrangement af Beatles-sangen She’s Leaving Home og Roger Treece’s spændende komposition Palettes. Begge arrangementer er indspillet af Jazzchor Freiburg og kan høres på Spotify.

Flere titler kommer til.

I løbet af weekenden vil Grögers Loop Songs (rytmiske "kor-etuder") danne grundlag for opvarmning og stemmetræning.

”Bertrand er en særdeles underholdende og kompetent instruktør. Med ham er man helt sikker på at få en forrygende vokal-oplevelse med spændende arrangementer tilsat højt humør”, siger Jens Johansen, som har kendt Bertrand i mere end 20 år.

Instruktionen foregår på engelsk.

Instruktør

bertrand groegerBertrand Gröger er kendt som grundlægger og mangeårig dirigent for Jazzchor Freiburg, der som et af Tysklands absolut førende vokalensembler har vundet adskillige internationale priser. Koret har turneret i 15 lande i Europa og Asien og repræsenterede Tyskland ved det første internationale Kor-Grand Prix i Letland i 2017. Gröger har arbejdet tæt sammen med Bobby McFerrin, Roger Treece, Kirby Shaw, The Swingles foruden Bamberg Symfoniorkester og Freiburg Philharmoniske Orkester.

Siden 2004 har Bertrand Gröger også været dirigent for Chor Zug fra Zürich, med hvilket han har vundet 3 førsteprisen i den internationale korkonkurrence i Riva del Garda. Han er endvidere dirigent for koret tilknyttet Universitetet for Populærmusik i Mannheim.

Bertrand Gröger er en meget efterspurgt instruktør ved internationale kurser for korsangere og dirigenter, ligesom han ofte optræder som dommer i internationale korkonkurrencer. Han har udgivet talrige korarrangementer foruden den meget roste bog ”Loop Songs”, udgivet på forlaget Schott Music.

Praktiske oplysninger

Tid
Fredag d. 5. oktober kl. 19-22
Lørdag d. 6. oktober kl. 10-17
Søndag d. 7. oktober kl. 10-16

Sted
Kammermusiksalen, Musikhuset Aarhus

Instruktør
Bertrand Gröger
NB: Instruktionen foregår på engelsk.

Repertoire
Loop Songs (Gröger)
She's leaving home (arr. Gröger)
Palettes (Roger Treece)
- med mere

Pris for deltagelse
Stævneafgift 350 kr.
Unge under uddannelse 175 kr.
Ikke-medlemmer 350 + 100 kr.

Tilmeldingsfrist
D. 16. september. Kontakt sekretariatet for at høre om evt. ledige pladser: sekretariat@kor72.dk

Stævnet er støttet af:
Kunstfonden LOGO small JPG