Fra Tallis til Chilcott - med Jonas Rasmussen i København

Sammen med Jonas Rasmussen og Kristoffer Fynbo er Kor72 igen klar til at udforske grænser i weekenden d. 19. - 21. april.

Koret skal synge satser fra Tallis til Chilcott og undersøge grænserne for musikalske udtryk, når saxofonist og elektronisk musiker Kristoffer Fynbo leger med lyden af korets sang, der akkompagneres af saxofon eller elektroniske effekter til nogle af satserne.

Jonas og Kristoffer har tidligere samarbejdet omkring denne form, og vi glæder os til at bringe dette samarbejde til København. 

Flere oplysninger om repertoire følger - men sæt kryds i kalenderen med det samme!

Instruktør

Jonas RasmussenJonas Rasmussen er uddannet kordirigent fra Det Jyske Musikkonservatorium, University of Cambridge i England og Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Han er nu Folkekirkens Ungdomskors korkonsulent i NORD og sangkonsulent hos Sangkraft Aarhus, han er bassanger i Barbershopkvartetten HusAar, samt dirigent for Akademisk Kor Århus, Ungdomskoret Aarhus U og Barbershopkoret BarbAros.
I 2019 vandt Jonas med sine kor i konkurrencerne “World Choral Championships” i Tokyo (AKÅ), “Let the Peoples Sing” i Barcelona (BarbAros) og guld i “European Choir Games” i Gøteborg (Aarhus U). Han er ofte engageret som instruktør på kurser rundt om i landet og har en stærk passion for at dirigere både amatører og professionelle.
Læs mere om Jonas på hans hjemmeside: http://jonasrasmussen.dk/

Kor72s stævneaktiviteter er støttet af:
Kunstfonden LOGO small JPG

Praktiske oplysninger

Tid
Fredag d. 19. april kl. 19-22
Lørdag d. 20. april kl. 10-17
Søndag d. 21. april kl. 9.30-ca. 17

Sted
København. Adresse følger.

Instruktør
Jonas Rasmussen

Repertoire
Klassiske korsatser fra Tallis til Chilcott, titler følger

Pris for deltagelse
Oplysninger følger

Tilmelding
Oplysninger følger