Crossover – i Aarhus med Tine Fris-Ronsfeld og Niels Nørgaard

Crossover-feltet ønsker vi i Kor72 at styrke, så vi som korsangere lærer forskellige genrer at kende i dybden, og det er omdrejningspunktet, når de to dirigenter Tine Fris-Ronsfeld og Niels Nørgaard, med en henholdsvis rytmisk og klassisk tilgang, på dette stævne arbejder med èt kor. 

I er koret, der ønsker at dykke ned i dette spændende krydsfelt, og I får i denne weekend helt sikkert udvidet jeres musikalske horisont i inspirerende samarbejde med de to passionerede dirigenter, der også brænder for netop det felt. 

SÆT KRYDS I KALENDEREN

Flere oplysninger følger om både repertoire og sted.

Instruktørerne

TINE FRIS-RONSFELD er uddannet sanger og sangunderviser fra Det Jyske Musikkonservatorium og er kendt som en passioneret underviser med mere end 20 års erfaring fra ind- og udland. Hun er aktiv som kordirigent, sanger og arrangør i LYT, Postyr og Vocal Line. Mere info om Tine: www.tinefris-ronsfeld.com/bio

NIELS NØRGAARD er uddannet som korleder, klassisk pianist og organist. Niels var i 1995 med til at grundlægge vokalgruppen Basix, som igennem to årtier optrådte og afholdt workshops i både ind- og det store udland. Sideløbende med karrieren i Basix har Niels dirigeret klassiske og rytmiske kor, afholdt korworkshops og lavet korarrangementer på bestilling, blandt andet for DR Pigekoret.


Kor72s stævneaktiviteter er støttet af:

Kunstfonden LOGO small JPG

Praktiske oplysninger

Tid
Fredag d. 27. oktober kl. 19-22
Lørdag d. 28. oktober kl.10-17
Søndag d. 29. oktober kl. 10-17

Sted
Aarhus, adresse følger

Instruktør
Tine Fris-Ronsfeld og Niels Nørgaard

Repertoire
Oplysninger følger

Pris for deltagelse
Stævneafgift 350 kr.
Unge under uddannelse 175 kr.
Ikke-medlemmer 350 + 125 kr.
Kontaktpersoner i Kor72 medlemskor 175 kr.
Korledere i Kor72 medlemskor deltager gratis.

Tilmelding
Oplysninger følger