Crossover – i Aarhus med Tine Fris-Ronsfeld og Niels Nørgaard

Crossover-feltet ønsker vi i Kor72 at styrke, så vi som korsangere lærer forskellige genrer at kende i dybden, og det er omdrejningspunktet, når de to dirigenter Tine Fris-Ronsfeld og Niels Nørgaard, med en henholdsvis rytmisk og klassisk tilgang, på dette stævne arbejder med èt kor. 

I er koret, der ønsker at dykke ned i dette spændende krydsfelt, og I får i denne weekend helt sikkert udvidet jeres musikalske horisont i inspirerende samarbejde med de to passionerede dirigenter, der også brænder for netop det felt. 

I vil synge musik fra renæssancen over romantikken til nutidens pop, med følgende komponistnavne: Thomas Morley (It was a lover and his lasse), Mendelssohn (Abschied vom Wald), Eric Whitacre (This marriage), Tine Fris-Ronsfeld og Lucas Tuan Minh Hoang (By Your Side), Kajsa Vala (Saint Cecilia) og Saveus (Rainman). Tine og Niels vil arbejde med de forskellige genrer og undersøge ligheder og forskelligheder - måske kan vi finde ligheder mellem renæssancens skarpe rytmer og nutidens rytmiske kormusik?

Velkommen til en inspirerende og lærerig weekend.

Local Vocal er stamkor.

Instruktørerne

TINE FRIS-RONSFELD er uddannet sanger og sangunderviser fra Det Jyske Musikkonservatorium og er kendt som en passioneret underviser med mere end 20 års erfaring fra ind- og udland. Hun er aktiv som kordirigent, sanger og arrangør i LYT, Postyr og Vocal Line. Mere info om Tine: www.tinefris-ronsfeld.com/bio

NIELS NØRGAARD er uddannet som korleder, klassisk pianist og organist. Niels var i 1995 med til at grundlægge vokalgruppen Basix, som igennem to årtier optrådte og afholdt workshops i både ind- og det store udland. Sideløbende med karrieren i Basix har Niels dirigeret klassiske og rytmiske kor, afholdt korworkshops og lavet korarrangementer på bestilling, blandt andet for DR Pigekoret.


Kor72s stævneaktiviteter er støttet af:

Kunstfonden LOGO small JPG

Praktiske oplysninger

Tid
Lørdag d. 28. oktober kl.10-17
Søndag d. 29. oktober kl. 10-17

Sted
Aarhus Katedralskole, Skolegyde 1-3, 8000 Aarhus C

Instruktør
Tine Fris-Ronsfeld og Niels Nørgaard

Repertoire
Oplysninger følger

Pris for deltagelse
Stævneafgift 300 kr.
Unge under uddannelse 150 kr.
Ikke-medlemmer 300 + 125 kr.
Kontaktpersoner i Kor72 medlemskor 150 kr.
Korledere i Kor72 medlemskor deltager gratis.

Tilmeldingsfrist
D. 4. oktober. Kontakt sekretariatet for at høre om evt. ledige pladser: sekretariat@kor72.dk