Kvindekorstævne i Aarhus med Helle Høyer Vedel

Kvindekor i Aarhus

Det har været stor succes at søsætte stævneformen: ”Kun for kvinder”.

Vi er så heldige, at dirigent for det prisbelønnede Aarhus Pigekor, Helle Høyer Vedel, har sagt ja til at arbejde med et inspirerende program.

Satserne vil være perler fra forskellige steder i verden, i tilgængelige og smukke satser, og vi vil i løbet af dagen bevæge os i et varieret program fra Japan til Canada og tilbage til Norden: Den japanske komponist Ko Matsushita komponerer meget smuk musik, og vi skal synge en af hans satser, Nenne Negoro no (Lullaby of Nenne Negoro). Fra Canada møder vi komponisten Eleanor Daley med satsen Autumn fra Seasons of Love. Tilbage i Norden knytter vi an til vinteren med to enkle og smukke vintersange: Det er hvidt herude og Der er ingenting i verden så stille som sne. Er tiden til det, vil vi synge en svensk folketone.

STAMKOR: Helles kvindekor Korvida vil være grundstamme til dagens stævne.

Glæd jer til en ligestemmig dag med et dejligt program i inspirerende og superkompetente hænder.

Om instruktøren

Helle Høyer VedelHelle Høyer Vedel er uddannet musikleder fra Det Jyske Musikkonservatorium i 1984. Hun har i mange år specialiseret sig i arbejdet med og for ligestemmige kor, og har formået at bringe Aarhus på toppen med flotte priser i korkonkurrencer over hele verden. Særligt kan nævnes 2015, hvor Aarhus Pigekor forsvarede de danske farver og vandt den eftertragtede Silver Rose Bowl ved EBUs internationale korkonkurrence Let the Peoples Sing. Hør afgørelsen på konkurrencen her: https://youtube.com/watch?v=XntY5xpWSZ8

Helle er endvidere dirigent for både ungdomskvindekoret Korvida, Juniorkoret på Aarhus Musikskole og for Det Jyske Musikkonservatoriums Pigekor. Hun har meget stor koncert- og rejseaktivitet med de mange kor, og underviser derudover studerende i børnekorledelse.

Læs mere om Helle på: helle-hv.dk

Foto øverst: Kvindekorstævne 2016, fotograf Erik Lyhne

Praktiske oplysninger

Tid
Lørdag d. 3. februar 2018 kl. 10-17

Sted
Aarhus Katedralskole, Skolegyde 1-3, 8000 Aarhus C

Instruktør
Helle Høyer Vedel

Repertoire
Ligestemmige satser fra Japan, Canada og Norden.

Stævneafgift
Stævneafgift 175 kr.
Unge under uddannelse 85 kr.
Ikke-medlemmer 175 + 100 kr.

Tilmeldingsfrist
10. januar 2018
Kontakt sekretariatet for at høre om evt. ledige pladser: sekretariat@kor72.dk

Stævnet er støttet af:
Kunstfonden LOGO small JPG