Har du visor min vän - stævne med Astrid Vang-Pedersen

Stævne med viser og ballader fra den danske sangskat

Astrid Vang Pedersen  vil denne weekend udfordre korsangere i et Cross over-felt mellem det klassiske og det folkemusikalske. Sangene vil bl.a. blive udvalgt fra den nye højskole-korbog.

Undervejs vil Astrid også byde korsangerne op til dans, og der vil komme musikere på søndag eftermiddag. Som afslutning på stævnet inviterer vi venner, familie og andre interesserede indenfor til en åben prøve.

Flere oplysninger følger senere vedr. repertoire og musikere. Sæt kryds i kalenderen nu!

 

Instruktør

AstridVPAstrid Vang-Pedersen er uddannet kor- og ensembleleder fra Det Fynske Musikkonservatorium og fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Hun leder vokalensemblet Dopplers (www.dopplers.dk), der har fokus på dramatiske og kommunikative aspekter af vokaloptræden, og hun laver ofte workshops om dette emne i både ind- og udland. Fokus er på musikalsk overskud i repertoiret i kombination med fysisk bevidsthed, kommunikative redskaber og musikalsk intuition på scenen. Astrid har solid erfaring med dette fra arbejde med egne vokalensembler, undervisning på Det Jyske Musikkonservatoriums efter- og videreuddannelse, samt teambuilding-workshops for en række virksomheder og institutioner.

Som forsker har Astrid udviklet konceptet Koncert Design, som er et værktøj til anvendelse i den kreative proces med at skabe æstetiske og sanselige koncertoplevelser. Resultaterne har hun præsenteret på konferencer og workshops i bl.a. Norge, Ungarn, Frankrig, Brasilien og Letland. Astrid er også komponist og debuterede i 2012 med musikken til teaterforestillingen Pagten, ligesom hun komponerer og arrangerer kormusik.

Praktiske oplysninger

Tid
D. 8.-9. oktober 2022

Sted
Københavnsområdet, adresse følger

Instruktør
Astrid Vang-Pedersen

Repertoire
Oplysninger følger

Stævneafgift
Oplysninger følger

Tilmelding
Tilmelding åbner i uge 23

Kor72s stævneaktiviteter er støttet af:
Kunstfonden LOGO small JPG