Mozarts Requiem i Viborg 27. marts + 1.-3. april

OBS: der er udsendt mail til alle tilmeldte d. 25. februar. Se efter mails i spam, hvis du ikke finder den i din indbakke; findes den heller ikke der, kontakt sekretariat@kor72.dk.

Mozarts Requiem er et fantastisk korværk og eftertragtet at synge. Kor72 er derfor rigtig glad for, at vi kan sætte det op i jubilæumsåret.

Denne gang samarbejder vi med Orkester MidtVest og Søren Birch er instruktør og dirigent på projektet. Vi synger det flotte værk til koncert i Viborg Domkirke søndag d. 3. april

Foruden Mozarts Requiem spiller orkestret 1. sats af F.L. Kunzen Symfoni i g-mol, og sopransolisten synger Et incarnatus est fra Mozarts c-mol Messe.

Solister: Vi har sat et stjernehold af solister:
Sopran, Frederikke Kampmann
Alt, Josefine Andersson
Tenor, Anders Kampmann
Bas, Steffen Bruun

Deltagelse og forberedelse:

OBS: Da vi i weekenden i Viborg d. 1.- 3. april øver med orkester en del af tiden, er der behov for, at koret selv har en forprøve i weekenden inden. Derfor starter korindstudering på projektet søndag d. 27. marts i Vejle på Rødkilde gymnasium (så er transporten mere central for deltagere fra hele landet til denne øvedag).

Du skal til dette projekt kunne din egen stemme inden stævnestart, og det er naturligvis en forudsætning, at man kan deltage i hele weekenden. Prøveforløbet er kort og det er derfor vigtigt, at du kan din stemme, når vi starter,  så vi kan få det store kor sunget godt sammen på kort tid og få satserne på plads.

Der er meget gode muligheder for at øve sig via Cyberbass.com.

Noder:
Har du ikke selv noden på forhånd, skal du anskaffe denne, så du kan nå at øve hjemmefra.
Orkester og dirigent bruger denne udgave: Mozart (Süssmayr): Requiem KV 626, Vocal score. Edition Bärenreiter BA 4538-90.

Andre udgaver kan bruges, når blot det er Süssmayrs version, og vi mailer senere et oplysningsark til deltagerne, så man kan tilføje takttal og satsnumre, der passer med dirigentens udgave. 

Instruktøren

BirchViborgSøren Birch er uddannet som kor- og ensembleleder ved Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus og har i mange år undervist samme sted som docent i kor- og ensembleledelse. Nu underviser han bl.a. ved Løgumkloster Kirkemusikskole. Søren har gæstedirigeret i mange sammenhænge og har opført mange af de store værker for kor og orkester, bl.a. Händels Messias, Haydns Skabelsen og Faurés Requiem. Han er et kendt ansigt i Kor72 sammenhæng og en efterspurgt instruktør ved dirigentkurser.

Søren er ved siden af dirigentvirksomheden også aktiv som komponist og arrangør, og har i løbet af de seneste år fået udgivet en del af sine korværker på Wilhelm Hansen Musikforlag.

Læs mere om Søren på hans hjemmeside www.sorenbirch.dk

Praktiske oplysninger

Tid og sted
Øvedag:
D. 27. marts kl. 11-17 på Rødkilde Gymnasium, Rødkildevej 42, 7100 Vejle

Koncertweekend d. 1.-3. april i Viborg Musiksal, Gravene 25, 8800 Viborg:
Fredag d. 1.4.: kl. 19-22
Lørdag d. 2.4.: kl. 9.30-17
Søndag d. 3.4.: kl. 9.30-18 (senest)

Koncert
Søndag d. 3. april kl. 16 i Viborg Domkirke, Sct. Mogens Gade 4, 8800 Viborg.

Instruktør
Søren Birch

Repertoire
Mozart: Requiem

Pris for deltagelse
Bemærk, at noden IKKE er inkluderet i stævneafgiften!
Stævneafgift 350 kr.
Unge under uddannelse 175 kr.
Ikke-medlemmer 350 + 100 kr.
Kontaktpersoner i Kor72 medlemskor 175 kr.
Korledere i Kor72 medlemskor deltager gratis.

Tilmeldingsfrist
D. 21. februar. Kontakt sekretariatet for at høre om evt. ledige pladser: sekretariat@kor72.dk

Stævnet er støttet af:
Kunstfonden LOGO small JPG