Stemmer Bygger Bro 2021

Korscener med korkoncerter i Aarhus Festuge

Stemmer Bygger Bro fyldte Aarhus Festuge med mange korkoncerter og fællessang i 2018 og 2019. Vi er glade for at vi I Syng og Kor72 har indgået en aftale med Festugen om at overtage, så det gode projekt kan fortsætte. Vi vil stadig være I tæt samarbejde med Aarhus Festuge.

Stemmer Bygger Bro inviterer jer derfor til at være med til at synge korkoncerter i Aarhus Festuge på korscener rundt i byen fra søndag d. 29. august til søndag d. 5. september. I år åbner vi også for, at kor udenfor Aarhus kan søge om plads i programmet.

Mulige koncertsteder forventes at blive følgende: Musikhusets foyer, Aros, Salling Rooftop, DOKK1. Vi forventer at koncerterne tidsmæssigt bliver placeret på eftermiddage og enkelte aftner.

Hvert deltagende kor får som udgangspunkt 20-25 min. til koncert

De økonomiske muligheder vil i vores regi ikke være de samme som i tidligere år;  vi har derfor begrænsede muligheder for at stille grej og gear til rådighed.

HVAD GØR I?

I ansøger om at deltage og giver de oplysninger, der bliver spurgt til i skemaet inden d. 11. juni.

Vi kan ikke garantere, at alle kor kan få plads i programmet. Medlemmer af Syng eller Kor72 vil få førsteprioritet.

I programmet Stemmer Bygger Bro vil der foruden korkoncerter også være daglig morgensang i domkirken og nogle fællessangsarrangementer i løbet af ugen.

Om projektet: Stemmer Bygger Bro handler om de fællesskaber, der opstår, når vi synger sammen. Projektet hylder kor- og fællessang i alle afskygninger og på alle niveauer og har de sidste to år samlet flere tusinde mennesker om at synge. 

I disse Covid-19 tider er der naturligvis forbehold for ændringer i diverse planlagte aktiviteter. Vi håber, at I allerede er i gang med at mødes i korene igen, og vi glæder os til at fylde Danmark med korsang i Festugen i september.

Syng logo small     Kor72 logo black     

Foto: Salling Rooftop, Aarhus Festuge 2018, fotograf Martin Dam Kristensen

Praktiske oplysninger

Tid
Søndag d. 29. august til og med søndag d. 5. september

Sted
Aarhus

Tilmeldingsfrist
D. 11. juni

Tilbagemelding
Senest d. 30. juni

Projektet er støttet af:
NordeaFonden_logo