Rytmiske vingesus med Morten Kjær

Nordisk pop

Morten skriver om korstævnet:
Der kommer masser af god musik ud af Norden i disse år. Det skal vi gi' os i kast med:
Kunstnere som Susanne Sundfør fra Norge står bag storladne elektroniske ballader. I Sverige slipper den frække popprinsesse Tove Lo sine skæve sange fri. Og så er der briterne, som vel også er en slags nordboere, med Mumford & Sons og et smut til musik fra Ebb & Flow (DK/Israel).

På dette stævne kaster vi os ud i spændende vokale versioner af nye, populære numre. Der arbejdes naturligvis med at lære stemmerne i arrangementerne, der har mellem 3 og 6 stemmer. Det er en fordel, hvis du har korerfaring. (Nodelæsning er ikke et krav.)

Vi arbejder også med sangteknik, klangfarver, rytme, dynamik, improvisation og forskellige øvelser og lege. Det bliver intenst, lærerigt og garanteret rigtig sjovt!

Morten Kjær er kendt for sin store musikalitet, medrivende instruktion og iørefaldende arrangementer, og weekenden afsluttes med en åben prøve/koncert, akkompagneret af en instrumental trio. Gå derfor ikke glip af disse dage i selskab med Morten Kjær og med Hillerød Rockkor som stamkor.

Instruktøren

Morten Kjær er sanger, sangskriver, vokalarrangør og korleder, bosat i Los Angeles. Morten er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatoriums rytmiske afdeling i 2002, og er en efterspurgt instruktør på korstævner og efteruddannelseskurser i ind- og udland. Desuden den ene halvdel af Ørehænger, som har udgivet noder/bøger om kor.

Morten har sunget i Vocal Line, Basix og i Los Angeles med m-pact. I maj 2015 udkom det seneste electro-soul-album fra Kier: Pendulum, og i 2017 er han aktuel på Europaturne med trio-projektet Ebb & Flow. Læs mere om Mortens alsidige aktiviteter her: www.kiermusic.com

Praktiske oplysninger

Tid
Lørdag d. 28. oktober kl. 10-17
Søndag d. 29. oktober kl. 10-16
Åben prøve/koncert kl. 15:30

Sted
Ordrup Gymnasium
Kirkevej 5
2920 Charlottenlund

Repertoire
Susanne Sundfør: Delirious
Tove Lo: Not on Drugs
Gabby Gordon & Morten Kjær: Neon Hearts
Mumford & Sons: Awake my Soul

Instruktør
Morten Kjær

Pris for deltagelse
Stævneafgift 300 kr.
Unge under uddannelse 150 kr.
Ikke-medlemmer 300 + 100 kr.

Tilmeldingsfrist
1. oktober
Kontakt sekretariatet for at høre om evt. ledige pladser: sekretariat@kor72.dk