Askov 2021: Et "skrapt" klassisk korstævne

Det "skrappe" klassiske korstævne 15.-17. januar 2021

Kor72 glæder sig til at præsentere Urša Lah Rasmussen på Askovstævnet i 2021.
Urša er fra Slovenien, men har siden 2009 været bosiddende i Norge, hvor hun er en skattet korleder og underviser. Også internationalt er hun eftertragtet som workshop-instruktør, ligesom hun hyppigt deltager i juryer i internationale korkonkurrencer på højeste niveau. Sammen med sin mand, Ragnar Rasmussen, grundlagde hun i 2011 det internationale »Utopia & Reality Chamber Choir« for unge talentfulde sangere.

Flere detaljer om Askovstævnet 2021 følger, ikke mindst om repertoiret for stævnet.
Men sæt allerede nu kryds i kalenderen d. 15.-17. januar!

 

Deltagerforudsætninger og forberedelse

Det er traditionen for Askov-stævnet, at programmet ligger på et ret højt niveau både nodemæssigt, klangligt og musikalsk. 
Dette stævne henvender sig derfor til korsangere, der er vant til at synge i et kor med det niveau. Du får tilsendt noderne inden jul og det forventes til dette stævne, at du har forberedt dig godt på din stemme inden stævnestart.

Det er derfor nødvendigt, at de der tilmelder sig har et godt nodekendskab og en trænet sangstemme, og er i stand til dels at forberede sig grundigt og indstudere hjemmefra, dels at indstudere efter uddelte noder på selve stævnet.

Vi vil gerne appellere til en balanceret stemmefordeling og særligt opfordre herrestemmer med det niveau, vi beskriver, til at deltage.

Praktiske oplysninger

Kor72s aktiviteter afvikles i store lokaler, med tilpassede deltagerantal og under trygge rammer, der følger myndighedernes anbefalinger.

Tid
D. 15.-17. januar 2021

Sted
Musisk Center Askov / Askov Højskole
Maltvej 1, 6600 Vejen

Instruktør
Ursa Lah Rasmussen

Repertoire
Oplysninger følger

Stævneafgift
Oplysninger følger

Forudsætninger for deltagelse
Læs herom i hovedteksten til venstre.

Tilmelding
Tilmeldingen åbner medio september

Kor72s stævneaktiviteter er støttet af:
Kunstfonden LOGO small JPG