Danske sange i nye klæder i Odense med Erik Sommer og Zenobia

OBS: stævnet er udsat - men koncerten i Sankt Hans Kirke med Zenobia gennemføres.

Mail udsendt til alle tilmeldte mandag d. 27. oktober. Har du ikke modtaget mailen, søg venligst efter den i mapper til spam/reklamer/promoveringer - og finder du ikke mailen, kontakt sekretariatet.

Glæd jer til et sprudlende korstævne med Erik Sommer og koncert med Trioen Zenobia.

Zenobia har indtaget den danske musikscene med forførende og stemningsfyldte fortolkninger af den danske sangskat. Trioen har udgivet flere cd’er, bl.a. med nye fortolkninger af Carl Nielsens sange, og gennem årene har trioen også skabt en række nye originale sange.  Zenobias  seneste cd, ”Blot en ild” fra 2017, rummer udelukkende deres egne kompositioner, og musikken er udgivet på noder i ”Zenobia-Sangbogen” fra samme år. Heri har Zenobia, i samarbejde med den erfarne korleder, komponist og arrangør Erik Sommer, skabt et nyt repertoire for blandet kor, som vil være i centrum på denne kordag.

Erik Sommer indstuderer lørdag satser fra korbogen. Stævnet afrundes med en offentlig koncert med Zenobia kl. 16 i Sankt Hans Kirke, hvor I kan glæde jer til at være publikum og lytte til blandt andet de satser, der er arbejdet med i dagens løb.

Deltagelse:
Det er en fordel, men ikke et krav, at have lidt korerfaring. Det kræver ingen forberedelse at deltage, da vi indstuderer alle stemmer på stævnet.

Vi håber at se mange sang-glade korister!

Kor72 tager naturligvis forbehold for ændringer i de planlagte aktiviteter, såfremt myndighedernes anbefalinger i forbindelse med Covid-19 nødvendiggør dette.

Om instruktører og musikere:

eriksommerwebErik Sommer er uddannet musikpædagog og har virket som seminarielektor og højskolelærer og -forstander. I tilgift har han en organistuddannelse fra Vestervig Kirkemusikskole.

Blandt korsangere er han kendt som instruktør, komponist og arrangør af sange og salmer, hvoraf en del er optaget i såvel Højskolesangbogen som den nye salmebog.

Læs mere om Erik på hans hjemmeside http://www.eriksommer.com

Zenobia presse
Trioen Zenobia har siden 2007 gjort den danske sangskat til deres helt egen ved tilsætning af elementer fra såvel argentinsk tango som dansk folkemusik.

Zenobia udgøres af søstrene Louise (sang og guitar mm.) og Charlotte (tangenter) Støjberg og veninden Mette Kathrine Jensen Stærk (harmonika), der har kendt hinanden fra barnsben.

Læs meget mere om Zenobia og hør prøver på musikken på deres hjemmeside http://zenobia.nu/forside/

Praktiske oplysninger

Kor72s aktiviteter afvikles i store lokaler, med tilpassede deltagerantal og under trygge rammer, der følger myndighedernes anbefalinger.

Tid
Stævnet er udsat - men koncerten kl. 16 i Sankt Hans Kirke gennemføres

Sted
Odense Katedralskole, Jernbanegade 34, 5000 Odense

Instruktører
Erik Sommer

Koncert
Zenobia

Repertoire
Zenobias kompositioner og sange, arrangeret for blandet kor af Erik Sommer.

Stævneafgift
Stævneafgift 125 kr.

Tilmeldingsfrist
D. 4. oktober. Kontakt sekretariatet for at høre om evt. ledige pladser: sekretariat@kor72.dk

Kor72s stævneaktiviteter er støttet af:
Kunstfonden LOGO small JPG