Jul med Groth og Johansen i Herning

OBS: Stævnet er udsat. Mail udsendt til alle tilmeldte fredag d. 30. oktober. Har du ikke modtaget mailen, søg venligst efter den i mapper til spam/reklamer/promoveringer - og finder du ikke mailen, kontakt sekretariatet.

Line Groth og Jens Johansen er gået sammen om dette stævne, hvor der skal synges julearrangementer med udgangspunkt i Vocal Line’s jule-CD fra 2016, It’s Comming On Christmas. Nogle af arrangementerne synges i helt samme version, andre i  redigeret udgave til lejligheden.

Der er garanti for en dejlig julestemning, når Groth og Johansen præsenterer julesangsarrangementer i Vocal Line-stil, og stævnets program vil være satser fra bl.a. det nyeste julehæfte med titler som Skyerne gråneHjerte løft din glædes vingerSilent Night og Mit hjerte altid vanker.

Glæd jer til en forrygende oplevelse.

Vocal Pleasure fra Herning er stamkor  på stævnet.

Kor72 tager naturligvis forbehold for ændringer i de planlagte aktiviteter, såfremt myndighedernes anbefalinger i forbindelse med Covid-19 nødvendiggør dette.

Om instruktørerne

91c4388874Line Groth er kandidat fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2012 med speciale i sang og korledelse. Som sanger, arrangør og medleder i det anerkendte rytmiske kor Vocal Line har hun bl.a. optrådt i New York med vokalkunstneren, Bobby McFerrin.
Line synger også i den prisvindende elektroniske vokalgruppe Postyr og er desuden leder af vokalensemblet Naura. Hun har bred erfaring i at lave workshops med sangere i alle aldersgrupper og på alle niveauer, og i Kor72 er hun kendt for sin entusiasme, utrolige musikalitet, opfindsomhed og ihærdighed.
Læs mere om Line på hendes hjemmeside www.linegroth.dk/om-mig/

Jens JohansenJens Johansen behøver vist ingen videre introduktion; han er velkendt som en ivrig forkæmper for den rytmiske kormusik i Danmark og som dirigent for koret Vocal Line. Han underviser nye unge dirigenter på Aarhus Universitet og er en meget efterspurgt workshop-instruktør i både Danmark og det øvrige Europa.

Vil du gerne læse lidt mere, præsenteres Jens her på Vocal Lines hjemmeside: https://www.vocalline.dk/dirigenten.html

Praktiske oplysninger

Kor72s aktiviteter afvikles i store lokaler, med tilpassede deltagerantal og under trygge rammer, der følger myndighedernes anbefalinger.

Tid
Stævnet er pr. 30. oktober blevet udsat.

Sted
Herning Gymnasium, H P Hansens Vej 8, 7400 Herning

Instruktører
Line Groth og Jens Johansen

Repertoire
Julesatser i Vocal Line-stil. Se stævnebeskrivelsen.

Pris for deltagelse
Stævneafgift 300 kr.
Unge under uddannelse 150 kr.
Ikke-medlemmer 300 + 100 kr.

Tilmeldingsfrist
D. 18. oktober

Kor72s stævneaktiviteter er støttet af:
Kunstfonden LOGO small JPG