Danmark synger for Dronningen

Torsdag d. 16. april fylder dronningen 80 år, og alt er anderledes. Festen er aflyst, der bliver ingen flag på slotspladsen og gæsterne er sendt hjem; men fællesskabet er intakt - vi står sammen ved at holde afstand.

Derfor synger vi kl. 12.00 fra haverne, på altanerne og med åbne vinduer. Målet er, at kan vi høres over hele landet - både for majestæten og for fællesskabet.

Hvordan?

Copenhagen Phil - hele Sjællands Symfoniorkester og sangere fra hele landet spiller og synger for hjemme fra deres dagligstuer. Hjemmeoptagelserne samles digitalt og vises simultant på DR, TV2 og i gruppen 'Danmark synger for dronningen' kl. 12 - 12.30, så vi alle kan synge sammen i takt.

Sangene:

På baggrund af over 1300 forslag fra hele Danmark, synger vi følgende fire sange:

Kl. 12.00 I dag er det Dronningens fødselsdag
Kl. 12.05 Solen er så rød mor
Kl. 12.12 I Danmark er jeg født
Kl. 12.20 Papirsklip

Tekster til alle sangene kan downloades på www.danmarksynger.dk - her kan du også lære sangene bedre at kende med videoer og øvelser for både store og små.

HUSK, at du kan varme op med Phillip Faber på DR kl. 9.00. DR fortsætter klokken 20.00-21.00 med 'Fællessang for Dronningen - hver for sig'.

Mere information:

Følg med på siden Danmark Synger og i facebookgruppen Danmark synger for dronningen

Praktiske oplysninger

 

Tid
Torsdag d. 16. april 2020 kl. 12.00.

Sted
Sammen - hver for sig

Danmark synger for Dronningen er støttet af 50 medvirkende organisationer og Augustinus Fonden, William Demant Fonden, Aage, 15. Juni Fonden og Johanne Louis-Hansens Fond samt Nordea-fonden