Sommerstævne 2020 - Gruppe B - Rytmisk voksengruppe

B-gruppen. Tønder 2015. Foto: Torstein Danielsen

Bridges   

På denne rytmiske korworkshop synger vi sange om mødet mellem mennesker (genforeninger) og de glæder og udfordringer, der følger med. Samtidig - og apropos - markerer vi 100-året for Sønderjyllands genforening med Danmark.

Musikken vil være en blanding af nordiske og amerikanske sange - og måske lidt på tysk - i genrerne pop, soul og folk, og vi kommer omkring kompositioner af både nye, unge, danske og veteraner fra den globale musikscene. Arrangementerne, som har ca. 4-5 stemmer, indstuderes ved brug af en blanding af noder, tekstark og forsyngning. Undervejs i kurset bliver der også tid til improvisations- og stemmetekniske øvelser, ligesom vi udforsker vores stemmers klanglige og fortolkningsmæssige potentiale. Det bliver et hyggeligt, sjovt, koncentreret og energisk forløb.

MortenKjaerWebOm instruktøren

Morten Kjær er sanger, sangskriver, vokalarrangør og korleder uddannet fra Det Jyske Musikkonservatoriums rytmiske afdeling i 2002.
Han er en efterspurgt instruktør på korstævner og efteruddannelseskurser i ind- og udland og har en fortid i vokalgrupperne Basix, Vocal Line og M-Pact.
Igennem 8 år havde han base i Los Angeles, men siden 2018 er han tilbage i Europa, hvor han komponerer, indspiller og optræder live både solo og sammen med sit band, Ebb & Flow.
Senest har været involveret i teaterkoncerter på Danmarks Radio (Ledreborg), Fredericia Teater (“Seebach”), Musical Danmark (“Sad i parken”) og Østre Gasværk (“Gas Galla”).
I 2019 udgav han desuden soloalbummet “Retur”.
Læs mere på www.mortenkjaer.dk

Grupperne

Gruppe A - Klassisk voksengruppe
Gruppe B - Rytmisk voksengruppe (du er her)
Gruppe C - Børnegruppe
Gruppe D - Ungdomsgruppe

Praktiske oplysninger

TID
Søndag d. 19. juli kl. 12:30-14 (indkvartering og ankomst) til
Lørdag d. 25. juli kl. 9
med koncerter og afslutning fredag den 24. juli

STED
Tønder Gymnasium 
Astronom Hansensgade 9
6270 Tønder

STÆVNEAFGIFT
650 kr. for voksne (+ 100 kr. for ikke-medl.)
300 kr. for børn og unge under uddannelse (u. 30 år), samt SYNGs medlemmer

Beløbet inkluderer noder og let traktement i forbindelse med afslutningsfesten fredag aften

TILMELDINGSFRIST
Søndag d. 26. april

Stævnet er støttet af:
Kunstfonden LOGO small JPG


Tilmeld