MEGA-klassisk i Viborg - AFLYST pga. coronavirus

VIGTIG MEDDELELSE UDSENDT PÅ MAIL TIL ALLE DELTAGERE ONSDAG D. 11. MARTS:

Kor72 har i lyset af den seneste udvikling i udbruddet af coronavirus i Danmark med beklagelse måttet beslutte, at korstævnet i Viborg IKKE kan gennemføres som planlagt.

LÆS med og få alle vigtige oplysninger i deltagermailen. HOLD ØJE MED MAIL!

MEGA-klassisk i Viborg – Vivaldi, Händel og Mozart

Vi er glade for, at Kor72 igen i 2020 markerer sig med et korstævne i Viborg i forbindelse med Viborg Internationale Kirkemusik Festival.

Korstævnet er med til at skyde festivalen igang og vi afslutter weekenden med koncert i Viborg domkirke. Koncerten dirigeres af Søren Birch.

Koncertens hovedværk er Vivaldis Magnificat. Desuden skal vi synge Händels smukke Let thy Hand be strengthened (Kroningshymne) og Mozarts Ave Verum.

Koret akkompagneres af et strygerensemble. Envidere medvirker solister.

Deltagelse og forberedelse:
Da øveforløbet er kort til dette stævne, som afsluttes med koncert, er det vigtigt, at du har øvet godt på din stemme inden stævnestart, og det er naturligvis en forudsætning, at man kan deltage i hele øveweekenden. Vi laver link med øvenoder og lyttefiler til repertoiret. Originalnoder udleveres ved stævnestart.

Dette korstævne ligger i forbindelse med Viborg Internationale Kirkemusikfestival, og vi har planlagt øveforløbet, så I har mulighed for at deltage i festivalens åbningskoncert fredag aften kl. 20 i Viborg Domkirke: Himmelsk musik med sorround sound ved Trinitatis Kantori og Barokensemble. Vi kan varmt anbefale koncerten, og det bringer et ekstra krydderi og inspiration til korweekenden.

DERFOR bliver prøvetiderne fredag d. 13. marts følgende: kl. 17-19:30 Korprøve.
I vil dermed have mulighed for at tage til festlig åbningskoncert med et flot korprogram med barokensemble, og vi er glade for, at Kor72s stævnedeltagere vil få mulighed for at købe billetter til rabatpris.

I kan læse mere om koncerten via følgende link - men I skal IKKE købe billet via deres billetsalg endnu, da I vil få oplysninger om rabatkode, når I har fået bekræftelse på jeres deltagelse!
https://viborgfestival.dk/event/trinitatis-kantori/


Stamkor:

Viborg Kammerkor danner grundstamme i det forhåbentlig store stævnekor

Instruktøren

BirchViborgSøren Birch er uddannet som kor- og ensembleleder ved Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus og har i mange år undervist samme sted som docent i kor- og ensembleledelse. Nu underviser han bl.a. ved Løgumkloster Kirkemusikskole. Søren har gæstedirigeret i mange sammenhænge og har opført mange af de store værker for kor og orkester, bl.a. Händels Messias, Haydns Skabelsen og Faurés Requiem. Han er et kendt ansigt i Kor72 sammenhæng og en efterspurgt instruktør ved dirigentkurser.

Søren er ved siden af dirigentvirksomheden også aktiv som komponist og arrangør, og har i løbet af de seneste år fået udgivet en del af sine korværker på Wilhelm Hansen Musikforlag.

Læs mere om Søren på hans hjemmeside www.sorenbirch.dk

 Fotograf: Ole Gad, 2017

Praktiske oplysninger

Tid
Fredag d. 13. marts kl. 17-19:30 Korprøve
Kl. 20: mulighed for at deltage i åbningskoncert til rabatpris (læs herom i teksten til venstre)
Lørdag d. 14. marts kl. 9:30-18
Søndag d. 15. marts kl. 10-ca. 17 med koncert kl. 16.

Sted
Viborg Musiksal, Gravene 25, 8800 Viborg.

Koncert
Søndag d. 15. marts kl. 16 i Viborg Domkirke, Sct. Mogens Gade 4, 8800 Viborg

Instruktør
Søren Birch

Repertoire
Vivaldi: Magnificat RV 610
Händel: Let thy hand be strengthened
Mozart: Ave Verum

Pris for deltagelse
Stævneafgift 350 kr.
Unge under uddannelse 175 kr.
Ikke-medlemmer 350 + 100 kr.

Tilmeldingsfrist
D. 5. februar. Kontakt sekretariatet for at høre om evt. ledige pladser: sekretariat@kor72.dk

Billetsalg
Billetter kan købes via dette link: Billetsalg til MEGA-klassisk i Viborg Domkirke
Evt. overskydende billetter sælges i døren.

Bemærk: Mail med betalings- og praktiske oplysninger samt link til øvemateriale udsendt til alle tilmeldte d. 6. februar. Hvis du ikke modtager denne, søg venligst efter den i mapper til spam/reklamer/promoveringer - og finder du ikke mailen, kontakt sekretariatet. 

Stævnet er støttet af:
Kunstfonden LOGO small JPG