BIG IS BEAUTIFUL m. Tina Dickow, Helgi Jónsson og kæmpe kor

OPDATERING: Mail med link til øvemateriale udsendt til alle deltagere d. 7. februar. Mail om deltagelse blev udsendt d. 29. januar. Hvis du ikke har modtaget disse, søg venligst efter dem i mapper til spam/reklamer/promoveringer - og finder du ikke de to mails, kontakt sekretariatet. 

Kor72s projektrække under titlen Syng med de store får til foråret vokseværk på Store Scene i Aarhus Musikhus - denne gang i et endnu større projekt under titlen: Big is beautiful

Glæd jer til at synge med Tina Dickow og Helgi Jónsson med band i et kæmpekor med Jens Johansen på dirigentpodiet.

I 2017 arrangerede Kor72 og Syng et kæmpe korprojekt i forbindelse med Kulturby Aarhus. Projektet var forbeholdt regionens kor.

Nu gentager Kor72 succesen og denne gang kan korister fra hele landet tilmelde sig projektet.

Få en helt fantastisk oplevelse med nogle af Tina Dickows allerstørste numre – nu suppleret med den overvældende klang af 400 korsangere og hendes faste band. På programmet vil vi også synge nogle af Helgi Jonssóns smukke sange.

Tina Dickow og Helgi Jónssons smukke numre vil i Jens Johansens arrangementer få tilført endnu flere nuancer og fremstå stort og flot med det vokale aspekt i centrum, når vi slår dørene op til den afsluttende koncert i musikhusets store sal.

Deltagelse og forberedelse:
Da vi er rykket ind i Store Sal, er der plads til mange korsangere. Deltagelse er som altid under hensyn til stemmebalance og plads. Nogle af satserne bliver klargjort til forberedelse hjemmefra, og andre indstuderes udelukkende på selve stævnet. Det er naturligvis en forudsætning for deltagelse, at du kan deltage i hele forløbet (se datoer og tidsramme til højre).

Vigtigt vedr. stævne-sluttidspunkt: Der bliver to koncerter til dette projekt, da der er stor efterspørgsel på publikumsbilletter.

Første koncert bliver søndag kl. 16 og varer ca. 1½ time. Anden koncert bliver kl. 19. Det er jo fantastisk at kunne synge koncerten to gange!

DVS at I skal kunne deltage indtil kl. ca. 20:30 søndag d. 22. marts.

Det blir´ stort, det blir´ flot: BIG IS BEAUTIFUL 2020!

Vedr. publikumsbilletter: Billetsalget er åbnet via Musikhusets billetsalg. Til jeres information er der reserveret publikums-billetter til køb for korister, som holdes tilbage, indtil I får besked om deltagelse. Derefter frigives billetterne og I skal da være superhurtige for at købe over billetsalget via Musikhusets hjemmeside (mere om dette følger, når vi har sat holdet).

Praktiske oplysninger

Tid
Fredag d. 20. marts kl. 19-22
Lørdag d. 21. marts kl. 10-18
Søndag d. 22. marts kl. 9:30-20:30

Øvested
Fredag-lørdag: Risskov Gymnasium, Tranekærvej 70, 8240 Risskov.

Søndag: Musikhuset Aarhus, Store Scene

Koncert
Kl. 16 og kl. 19 i Musikhuset Aarhus, Store Scene.

Instruktør
Jens Johansen

Solister
Tina Dickow og Helgi Jónsson med band

Repertoire
Sange af Tina Dickow og Helgi Jónsson i arrangementer af Jens Johansen

Pris for deltagelse
Stævneafgift 350 kr.
Unge under uddannelse 175 kr.
Ikke-medlemmer 350 + 100 kr.

Tilmelding
Tilmeldingen er nu lukket pga. overtegning.

OPDATERING: Mail med link til øvemateriale udsendt til alle deltagere d. 7. februar. Mail om deltagelse blev udsendt d. 29. januar. Hvis du ikke har modtaget disse, søg venligst efter dem i mapper til spam/reklamer/promoveringer - og finder du ikke de to mails, kontakt sekretariatet. 

Oprindelig frist d. 3. februar (med forbehold for tidligere lukning for enkelte stemmegrupper ved overtegning).
OBS: Der er fra d. 18. december kl. 13 venteliste for damestemmerne.

Kor72s stævneaktiviteter er støttet af:
Kunstfonden LOGO small JPG