BIG IS BEAUTIFUL m. Tina Dickow, Helgi Jónsson og kæmpe kor - NY DATO

OBS: Vigtig mail udsendt til alle tilmeldte d. 20. august. Hvis du ikke modtager denne, søg venligst efter den i mapper til spam/reklamer/promoveringer - og finder du ikke mailen, kontakt sekretariatet.

Kor72s projektrække under titlen Syng med de store får til efteråret vokseværk på Store Scene i Aarhus Musikhus - denne gang i et endnu større projekt under titlen: Big is beautiful

Glæd jer til at synge med Tina Dickow og Helgi Jónsson med band i et kæmpekor med Jens Johansen på dirigentpodiet.

I 2017 arrangerede Kor72 og Syng et kæmpe korprojekt i forbindelse med Kulturby Aarhus. Projektet var forbeholdt regionens kor.

Nu gentager Kor72 succesen og denne gang kan korister fra hele landet tilmelde sig projektet.

Få en helt fantastisk oplevelse med nogle af Tina Dickows allerstørste numre – nu suppleret med den overvældende klang af 400 korsangere og hendes faste band. På programmet vil vi også synge nogle af Helgi Jonssóns smukke sange.

Tina Dickow og Helgi Jónssons smukke numre vil i Jens Johansens arrangementer få tilført endnu flere nuancer og fremstå stort og flot med det vokale aspekt i centrum, når vi slår dørene op til de afsluttende koncerter i musikhusets store sal.

Deltagelse og forberedelse:
Da vi er rykket ind i Store Sal, er der plads til mange korsangere. Deltagelse er som altid under hensyn til stemmebalance og plads. Nogle af satserne bliver klargjort til forberedelse hjemmefra, og andre indstuderes udelukkende på selve stævnet. Det er naturligvis en forudsætning for deltagelse, at du kan deltage i hele forløbet (se datoer og tidsramme til højre).

Vigtigt vedr. stævne-sluttidspunkt: Der bliver to koncerter til dette projekt, da der er stor efterspørgsel på publikumsbilletter.

Første koncert bliver søndag kl. 16 og varer ca. 1½ time. Anden koncert bliver kl. 19. Det er jo fantastisk at kunne synge koncerten to gange!

DVS at I skal kunne deltage indtil kl. ca. 20:30 søndag d. 11. oktober.

Det blir´ stort, det blir´ flot: BIG IS BEAUTIFUL 2020!

Vedr. publikumsbilletter: Billetsalget er foregået via Musikhusets billetsalg. Billetter til de oprindelige koncertdatoer i marts er konverteret til billetter til koncerterne i oktober.

Kor72 tager naturligvis forbehold for ændringer i de planlagte aktiviteter, såfremt myndighedernes anbefalinger i forbindelse med Covid-19 nødvendiggør dette.

Praktiske oplysninger

Kor72s aktiviteter afvikles i store lokaler, med tilpassede deltagerantal og under trygge rammer, der følger myndighedernes anbefalinger.

Tid
Fredag d. 9. oktober kl. 19-22
Lørdag d. 10. oktober kl. 10-18
Søndag d. 11. oktober kl. 9:30-20:30

Øvested
Fredag-lørdag: Adresse følger.

Søndag: Musikhuset Aarhus, Store Scene

Koncert
Kl. 16 og kl. 19 i Musikhuset Aarhus, Store Scene.

Instruktør
Jens Johansen

Solister
Tina Dickow og Helgi Jónsson med band

Repertoire
Sange af Tina Dickow og Helgi Jónsson i arrangementer af Jens Johansen

Pris for deltagelse
Stævneafgift 350 kr.
Unge under uddannelse 175 kr.
Ikke-medlemmer 350 + 100 kr.

Tilmelding
Tilmelding har fundet sted i foråret 2020.

Kor72s stævneaktiviteter er støttet af:
Kunstfonden LOGO small JPG