Nytårskoncert-stævne i København

Nytårskoncert med Kor72 og Den Danske Sinfonietta 18.-19. januar 2020

Nu har du chancen for at deltage i et sprit-nyt stævneprojekt, som Kor72 skyder det nye år i gang med.

Champagneboblerne springer, når Kor72 inviterer jer til at deltage i et nytårskoncert-stævne i København. Stævnekoret øver lørdag og i løbet af søndag støder Den Danske Sinfonietta til og sammen øver vi til en farverig nytårskoncert i Koncert-Kirken på Blågårds Plads i København.

Ole Jørgensen er instruktør og har også sammensat og arrangeret et festligt, iørefaldende og tilgængeligt program med vægt på populære hits. Først og fremmest vil det være festlige numre med det store Kor72-kor med orkesterledsagelse. Repertoiret vil være skønne slagere som: Forelsket i København, Love Of My Life (Queen) og That's Amore m.flere - velklingende og enkle arrangementer, der kan blive koncertklar på denne weekend. Satserne vil til dette stævne være for sopran, alt og én herrestemme, som er arrangeret, så det passer godt for både tenor- og basstemmer.

Programmet vil desuden byde på orkesterstykker på nytårs Wiener-manér (Strauss) og solist-indslag med sangerinden Angelica Asp.

Den Danske Sinfonietta FULL SIZEDeltagelse: Der er plads til 100 korister i alt, og deltagelse er under hensynstagen til stemmebalance og fysisk plads, da vi også skal have plads til publikum til koncerten.

Den Danske Sinfonietta er et professionelt ensemble, som de seneste år har markeret sig med ny-orkestreringer af populære klassikere, koncerter med kor og projekter som inddrager børn. Orkestret arbejder på tværs af genrer, både indenfor det klassiske felt, samt med musical, opera, film-musik og nyere tids populærmusik, arrangeret for klassiske instrumenter. Besøg Den Danske Sinfoniettas hjemmeside her: www.sinfoni.dk

Om instruktøren

Ole J 1Ole Jørgensen er uddannet ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og Malmö Academy of Music. Han er dirigent ved Den Danske Sinfonietta, instruktør ved diverse kor-stævner og tilknyttet dirigent og korsats-arrangør for en række kor i hovedstadsområdet. Ole Jørgensen arrangerer alle korsatser og sørger for, at repertoiret helt sikkert kan læres i løbet af stævnet, så alle føler sig trygge og klar til at synge den store nytårskoncert om søndagen. 

Læs mere om Ole på hans hjemmeside her: www.olejorgensen.com

 

Praktiske oplysninger

Tid
Lørdag d. 18. januar kl. 10-17
Søndag d. 19. januar kl. 10-17

Sted
Koncertkirken
Blågårds plads 6 A
2200 København N

Koncert
Søndag d. 19. januar kl. 15:30

Billetsalg
Billetter kan købes via dette link:
Salg af billetter til nytårskoncert her

Instruktør
Ole Jørgensen

Repertoire
Populære nytårs-hits for kor og orkester

Pris for deltagelse
Stævneafgift 300 kr.
Unge under uddannelse 150 kr.
Ikke-medlemmer 300 + 100 kr.

Tilmeldingsfrist
Kontakt sekretariatet for at høre om evt. ledige pladser: sekretariat@kor72.dk

Kor72s stævneaktiviteter er støttet af:
Kunstfonden LOGO small JPG