Danmark synger julen ind i DR med Phillip Faber

Vi glæder os i denne tid...

DR har igen i 2019 inviteret Kor72 til at være med til at synge julen og julestemningen ind i DRs Koncerthus. Dirigent Phillip Faber vil som de sidste par år styre slagets gang, og udover det store amatørkor vil kor fra DR og gæstesolister deltage.

Det er femte gang Kor72 deltager med en stor flok korister i DR til dette stemningsfulde projekt, hvor vi er med til at synge for hele Danmark.

Forudsætninger for deltagelse

Vi gør opmærksom på, at DR-huset er et stort hus, og da koret kan opholde sig og øve et stykke fra koncertsalen, vil det være nødvendigt, at man kan holde til at gå ad trapper og gange, da elevatorkapaciteten er begrænset. Deltagere skal være forberedt på ventetid i løbet af dagen, da øveforløb skal afstemmes med øvrige medvirkende og selve tv-produktionen.

Satserne indstuderes hjemmefra, for øveforløbet bliver kort på dagen. Der bliver tale om tilgængelige og enkle satser, så det er muligt at indstudere hjemme, og Kor72 laver øvelinks. Deltagere printer selv noder, som medbringes i en sort mappe.

Deltagelse er som sædvanlig under hensyntagen til stemmefordeling/balance og fysiske pladshensyn; vi har godt 300 korpladser.

Instruktøren

philipfaberPhillip Faber er født i 1984 og har siden 2013 været chefdirigent for DR-pigekoret.

Phillip har i sin lange musikalske uddannelse haft fokus på komposition og kordirektion, og har studeret hos en række fremtrædende dirigenter og komponister. Blot i de seneste år har han studeret ved det danske Voces Academy, han tog en BA-grad i komposition fra Det Kgl. danske Musikkonservatorium i 2011 og blev MA i kordirektion fra Kungliga Musikhögskolan i 2014.

Med sig har han mange års erfaring med komposition, sceneinstruktion og korledelse, og han er efterspurgt som foredragsholder og instruktør på korstævner.

Læs mere om Phillip på hans egen hjemmeside: www.phillipfaber.dk

Praktiske oplysninger

Tid
Søndag d. 1. december 2019
(Detaljeret øveplan følger, reservér hele dagen. Koncerten starter kl. 20)

Sted
DR Koncerthuset
Ørestads Blvd. 13
2300 København S

Instruktør
Phillip Faber

Repertoire
Julens sange & salmer

Pris for deltagelse
Oplysninger følger

Tilmelding
Tilmelding åbnes primo september (uge 36)

Kor72s stævneaktiviteter er støttet af:
Kunstfonden LOGO small JPG