Danske sange i nye klæder i Slagelse med Erik Sommer og Zenobia

Glæd jer til en sprudlende kordag i selskab med Erik Sommer og Trioen Zenobia.

Zenobia har indtaget den danske musikscene med forførende og stemningsfyldte fortolkninger af den danske sangskat. Trioen har udgivet flere cd’er, bl.a. med nye fortolkninger af Carl Nielsens sange, og gennem årene har trioen også skabt en række nye originale sange.  Zenobias  seneste cd, ”Blot en ild” fra 2017, rummer udelukkende deres egne kompositioner, og musikken er udgivet på noder i ”Zenobia-Sangbogen” fra samme år. Heri har Zenobia, i samarbejde med den erfarne korleder, komponist og arrangør Erik Sommer, skabt et nyt repertoire for blandet kor, som vil være i centrum på denne kordag.

Erik Sommer, Louise Støjberg og Charlotte Støjberg vil indstudere Zenobias kompositioner og sange i Erik Sommers korarrangementer. Og Zenobia akkompagnerer naturligvis.

Deltagelse:
Det er en fordel, men ikke et krav, at have lidt korerfaring. Det kræver ingen forberedelse at deltage, da vi indstuderer alle stemmer på dagen.
Der er max. 125 pladser til kordagen og deltagelse er under hensyn til stemmebalance og pladsforhold.
Husk at invitere gode herrestemmer med, så vi kan mønstre en god balance.

Afslutningskoncert:
Dagen afrundes med en offentlig koncert med Zenobia kl. 16 i Nørrevangskirken i Slagelse, hvor koret medvirker på sangene fra dagens korarbejde.

Vi håber at se mange sang-glade korister på Liselund d. 2.2.2019

Om instruktører og musikere:

eriksommerwebErik Sommer er uddannet musikpædagog og har virket som seminarielektor og højskolelærer og -forstander. I tilgift har han en organistuddannelse fra Vestervig Kirkemusikskole.

Blandt korsangere er han kendt som instruktør, komponist og arrangør af sange og salmer, hvoraf en del er optaget i såvel Højskolesangbogen som den nye salmebog.

Læs mere om Erik på hans hjemmeside http://www.eriksommer.com

Zenobia presse
Trioen Zenobia har siden 2007 gjort den danske sangskat til deres helt egen ved tilsætning af elementer fra såvel argentinsk tango som dansk folkemusik.

Zenobia udgøres af søstrene Louise (sang og guitar mm.) og Charlotte (tangenter) Støjberg og veninden Mette Kathrine Jensen Stærk (harmonika), der har kendt hinanden fra barnsben.

Læs meget mere om Zenobia og hør prøver på musikken på deres hjemmeside http://zenobia.nu/forside/

Praktiske oplysninger

Tid
Lørdag d. 2. februar 2019 kl. 9.30-17.30 (cirka)

Sted
Øvested: Liselund,

Instruktør
Erik Sommer, Louise Støjberg og Charlotte Støjberg

Akkompagnement
Zenobia

Repertoire
Zenobias kompositioner og sange, arrangeret for blandet kor af Erik Sommer.

Stævneafgift
Enhedspris for deltagelse kr. 225
Prisen inkluderer stævneafgift, noder, en sandwich og kaffe/the

Tilmeldingsfrist
D. 9. januar 2019

Kor72s stævneaktiviteter er støttet af:
Kunstfonden LOGO small JPG