TIVOLI 2019

Find det detaljerede program for de tre scener til Kordagene i Tivoli på Tivolis hjemmeside her: https://www.tivoli.dk/da/kultur+og+program/program/2019/kordage+i+tivoli+2019

Kordage i Tivoli

Den første weekend i maj vil Tivoli i København igen summe af korsang. Hele to dage stiller Tivoli havens friluftsscener til rådighed for korkoncerter. Tidspunktet er velvalgt, fordi alle kor netop har deres forårsprogram koncertklart ved sæsonens snarlige afslutning.

Korpræsentationerne begynder ved frokosttid (tidligst kl. 11.30). Afhængigt af antallet af tilmeldte kor kan programmet vare hele dagen lørdag og søndag til kl. 20.

Hvert kor får 20-30 minutter på scenen, heri indbefattet indgang, optræden og exit. Der er mulighed for ultra-kort lydprøve umiddelbart inden korets optræden, hvis man har behov for det.

Vi appellerer til, at korene tager de udendørs forhold i betragtning og vælger et udadvendt repertoire, der kan trænge ud over scenekanten.

Der er ingen økonomi mellem Tivoli og korene, og hvert kor leverer sit musikalske program uden vederlag. Til gengæld tilbyder Tivoli de optrædende gratis entré denne weekend, og stiller derudover vederlagsfrit sine friluftsscener til rådighed med faciliteter såsom lys- og lydudstyr, sceneteknikere, digitalpiano, korpodier, dirigentpult, stole og nodestativer. Hvis jeres kor optræder med andet end klaverakkompagnement, skal I selv medbringe de aktuelle instrumenter.

Tivoli sørger også for pr på Tivolis hjemmeside, i de ugeprogrammer, der slås op på udvalgte steder i haven o.a.

TivoliPantomimeteaterHvad skal koret gøre for at søge?

For at få mulighed for at deltage skal koret udfylde en tilmelding, som indeholder oplysninger om koret og indsende en lydprøve.

Foto: Pantomimeteatret, Kordage i Tivoli 2017, fotograf Rasmus B.S. Hansen
Billede: Pantomimeteatret, farvelagt tegning af Hans Hansen

Praktiske oplysninger

Tid
Lørdag d. 4. og søndag d. 5. maj

Sted
Tivoli, København V

Tilmeldingsfrist
D. 28. februar

Tilbagemelding
Senest d. 22. marts

Kor72s stævneaktiviteter er støttet af:
Kunstfonden LOGO small JPG