Syng med de store i Aarhus

Syng med de store - med Michael Falch og Jens Johansen

I rækken af koncerter i projektet ”Syng med de store” er turen nu kommet til Michael Falch.
Tidligere har vi med stor succes sunget med Steffen Brandt, Lis Sørensen, Anne Linnet og Sko/Torp.

Michael Falch optræder for første gang sammen med et gigantisk kor.

Vi har 250 pladser. Det bliver stort og vi glæder os!

På programmet står nogle af hans mest elskede og iørefaldende sange: Mød mig i mørket, Ud af mørket, I et land uden høje bjerge, Nye tider og mange flere.

Sangeren Michael Falch brød igennem i midt 70'erne, da han dannede rockbandet Malurt, som er kendt for hits som Mød mig i mørket og Superlove. Senere gik han solo og har udgivet adskillige albums op gennem 80'erne, 90'erne og 00'erne og har turneret både som soloartist og med band. 

Danskerne kender ham dog ikke kun som sanger, men også fra filmlærredet og tv-skærmen, og senest har danskerne oplevet ham i det populære program Toppen af Poppen.

Korarrangementerne er skrevet og indstuderes til lejligheden af Jens Johansen, der også vil dirigere koret ved koncerten.

Instruktøren

Jens JohansenJens Johansen behøver vist ingen videre introduktion; han er velkendt som en ivrig forkæmper for den rytmiske kormusik i Danmark og som dirigent for koret Vocal Line. Han underviser nye unge dirigenter på Århus Universitet og er en meget efterspurgt workshop instruktør i både DK og øvrige Europa.

Vil du gerne læse lidt mere, præsenteres Jens her på Vocal Lines hjemmeside: vocalline.dk/da/koret/dirigenten